2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
خخخ وای اره فکرکن ادم یهوببینه کلی خون سکته میزنه. هزینه شماچندشد? به من دقیق نگفتن.  خداخیرت ...

يادم نيست هزينه رو فك كنم ٢/٥ ولي مطمئن نيستم. من چون بعدش پانكچر داشتم و هايپر شدم و بعدشم انتقال همسرم خيلي رعايت كرد خداروشكر.

غريبي واسه چي؟شب ميخوابي، صبح هم انشاالله همسرت پيشته.

عزيزمي، خداروشكر كه تونستم خيالتو راحت تر كنم 😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

سلام عزیزانم الهی قربونتون برم مامان سارا اومد با جوجه هاش. خدا رو هزار مرتبه شکر دوتا جنین بودن یکیش aبود یکی دیگش ab هشت سلولی و شش سلولی بودن ۴ روزه انتقال دادن. حالم الان عالیم فقط همسر جان گوشی رو بهم نمیده میام باز همه پیاما رو میخونم. فقط میتونم بگم اول خدا بعد دعاهای شما باعث شد که اینجوری خوب پیش بره الهی فداتون بشم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزانم الهی قربونتون برم مامان سارا اومد با جوجه هاش. خدا رو هزار مرتبه شکر دوتا جنین بودن یکی ...

اي جاااااان دلمممممم عاليه عالي😍😍😍😍😍😍😍😍😍مامان خانم خيلي مواظب خودت باش خيلي زياد

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها چرا اینقدر تعداد منفی زیاده حس میکنم همون چهل درصد هم نیست  تازه دکتر من گفت امار مثبت ...

چرا گفت اردیبهشت مثبت زیاده؟دلیل خاصی داشت؟

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
سلام عزیزانم الهی قربونتون برم مامان سارا اومد با جوجه هاش. خدا رو هزار مرتبه شکر دوتا جنین بودن یکی ...

خداروشکر عزیزم ایشالا ک تادوهفته دیگه خبر خوش بدی 

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
يادم نيست هزينه رو فك كنم ٢/٥ ولي مطمئن نيستم. من چون بعدش پانكچر داشتم و هايپر شدم و بعدشم انتقال&n ...

نمیدونم ازبستری شدن حس بدی میگیرم. 

اهان پس دقیق نیست من ازدولتی سوال کردم1تومن انگاری

ممنون اره خیلی خوب بود ممنونم

عزیزم چقدر خوشحال شدم برات، حال منم با پیامت عالی شد، انشاءالله که فندقات محکم به دلت بچسبن و بعد از نه ماه سالم بیان بغلت.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

عزيييييزمممم مبارك باشه، خداروشكررررر😍😍 خيلي مراقب خودت باش عزيزم😘😘🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

سلام عزیزم خیلی خیلی خوشحالم برات خداروشکر انشاءالله جفتشون میچسبن بهت تا ۹ماه ولت نمیکنن وصحیح وسلامت میان تو بغلت🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خدایا شکرت چه خبر خوبی😍😍

انشاءالله بچه هام بیان خبرِ مثبت شدنشونو بدن روزمون تکمیل میشه 😍😘🥰

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها کی بود از اسپرین و متفورمین و  زمان مصرفشون سوال داشت

من متفورمین رو صبح و ظهر میخورم

و اسپرین رو شب اینو از دکتر پرسیدم گفت اینطوری کن

راستی کوکیوتین رو شب مصرف کنم مشکلی نداره یا باید صبح بخرورم

چون صبحها سلن پلاس میخورم

وااااای خدایا تو چقدر بزرگی وااای مامانی سارا خوش اومدی الهی دو هفته دیگه خبر خوش بعدی رو بشنویم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️