2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044740 بازدید | 684407 پست
بچه ها شما هم استرادیول میخورین سرگیجه دارین؟ خیلی ترسناکه؟دوباره شروع شده نمیدونم چیکار کنم

من داشتم نیلوفر جون اما حتما معدت پر باشه ها ناشتا نخور خیلیم آب بخور عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من ١٧ دي پانكچر شدم هايپرشدم ١٤ اسفند انتقالم بود از دوم پريودي استراديولمو شروع كردم

چندروز بعد پانکچر پریود شدی؟

یعنی همون پریود اول رفتی انتقال؟

من به دکترم گفتم زودنیس گفت نه رحمت خوبه یه ماه بگذره کافیه

یا رب العالمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان ممنون عزیزدلم واقعا شما درد نداشتی? بعداینکه اومدی خونه. چون من قبلابعدعکس رنگی عفونت کردلوله ه ...

براي من هم خراش دادن هم سپتوم برداشتن. نه اصلا درد نداشتم، حتي بعدش خودم حاضر شدم و به همسرم نگفتم بياد بالا حتي كه كمكم كنه. بماند كه ناراحت شد😂 ميخوام بگم خيلي خوب بود اوضاعم، انشاالله شما هم درد نداري بعدش. برات نوار ميزارن ولي نترس بيشترش بتادين هست كه روي نوارت هست. من سكته كردم وقتي ديدم، بعد ديدم بتادينه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
چندروز بعد پانکچر پریود شدی؟ یعنی همون پریود اول رفتی انتقال؟ من به دکترم گفتم زودنیس گفت نه رحمت ...

نه عزيزم دوتا پريود بعدرفتم انتقال،  اگر اشتباه نكنم ٣٠ دي پريود شدم كه ميشد ١٣ روز بعد از روز ٥ ال دي خوردم ٧ تامونده بود تموم بشه لك ديدم كه دكتر گفت ٤ تا قرص اخرو نخورم اخرين پريودم ٢٦ بهمن بود روز دوم هم خراش انجام دادم روز ١٩ سيكل هم انتقال

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها شما هم استرادیول میخورین سرگیجه دارین؟ خیلی ترسناکه؟دوباره شروع شده نمیدونم چیکار کنم

يعني از هيچ دارويي به اندازه استراديول متنفر نيستم. واقعا داروي بديه، منم سرگيجه و سردرد وحشتناک داشتم طوريکه ميگفتم دارم سکته مغزي ميکنم.

الانم که به شياف پروژسترون حساسيت پيدا کردم، قلبم درد ميکنه.

خدايا خودت کمک کن.

نه ۹ خوبه منم ۸ بودم اون دوستمون همین جا با طاهری ۹ بود نگران نباش من یواشکی ضبط کردم

سلام عزیزم خوبی؟میری واسه انتقال جنین؟

انشالله با همین جنینت یه بچه سالم و صالح باردار میشی

براي من هم خراش دادن هم سپتوم برداشتن. نه اصلا درد نداشتم، حتي بعدش خودم حاضر شدم و به همسرم نگفتم ب ...

خخخ وای اره فکرکن ادم یهوببینه کلی خون سکته میزنه. هزینه شماچندشد? به من دقیق نگفتن. 

خداخیرت بده تاحدود زیادی خیالم راحت شد. ولی چقدربده بستری شدن حس غریبی داره😕

ببخشیدشماتاچه مدت بعدهیسترو رابطه نداشتی؟

منم چسبندگي رحم داشتم که توي هيسترو مشخص شد و با قيچي رفع شد.

عزیزم‌منم‌‌هیستروشدم..تشخیص‌چسبندگی‌داده بود

میخام‌بدونم‌براشما‌هم‌‌‌‌‌‌داخل‌رحم‌یه‌‌توپ‌کوچیک‌مانند‌هس

نزاشته‌بودن‌..که‌دوباره‌چسبندگی‌نیاد..

داروچی‌داده بودن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻