2777
2789

بنده چهار ساله درگیر دادگاه و طلاقم بعد از چهار سال این ابلاغ اومد که قاضی برای من حق طلاق دادن العان سوال بنده اینه ایشون رفتن اعتراض دادن به دیوان عالی کشور حکم چی میشه چقدر احتمال داره دوباره همین حکم بیاد و چقدر احتمال داره نقص بشه لطفاً راهنمایی کنید استرس دارم 🙏❤️

اینم بگم که تمام حقم و بذل کردم نه مهریه گرفتم نه جهازم و برای همین قاضی پرونده با عسرو حرج حکم طلاق دادن و اینکه اگر اعتراض بدن چند وقت زمان می‌بره تا جواب اعتراض از دیوان بیاد .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صد در صد حکمت تایید میشه خیالت راحت خیلی هم طول نمیکشه فردا برو دفتر خدمات قضایی یه لایحه بزار رو پر ...

ببخشید میشه بگین در لایحه باید چی ذکر کنیم تا اعتراض رد بشه 

ممنونم لطف کردین 🙏

حواست باشه اگه اهل دروغ گفتن یا تهمت زدنه نشر اکاذیب هم ذکر کن و طوری لایحه بده که ذکر شه چند سال از زندگیت حروم شده و کمک کنید تا رهایی پیدا کنم... ولی طرفت چقدر نامرده با اینکه از حق و حقوقت گذشت کردی بازم اومده اعتراض میده؟ واقعا متاسفم

بله هست حتما فراموش نمیکنم انجام میدم ممنونم

خواهش میکنم.. اگه تو دادگاه هایه تهران نیاز به سفارش داشتین بگید فقط  و فقط به دلیل مظلومیتی که احساس میکنم دارید قصد کمک دارم ....ارزوی موفقیت دارم براتون

حواست باشه اگه اهل دروغ گفتن یا تهمت زدنه نشر اکاذیب هم ذکر کن و طوری لایحه بده که ذکر شه چند سال از ...

ببخشین زیاد زمان می‌بره تا جواب از دیوان عالی کشور بیاد و اینکه خدایی ناکرده میشه که حکم تایید نشه 

خواهش میکنم.. اگه تو دادگاه هایه تهران نیاز به سفارش داشتین بگید فقط و فقط به دلیل مظلومیتی که احسا ...

ممنونم شما لطف بزرگی کردین وقت گذاشتین و جواب دادین اگر سوالی بود مزاحم وقتتون میشم 🙏

ببخشین زیاد زمان می‌بره تا جواب از دیوان عالی کشور بیاد و اینکه خدایی ناکرده میشه که حکم تایید نشه

نه زیاد زمان نمیبره کمتر از سه ماه میاد و با شرایط شما اگه لایحتون قوی باشه حتما حکم بدوی تایید میشه کاملا مطمئنم.