2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684409 پست
اره دقیقا گفتم دارو بدم گفت نه شوهر شما همه چیش عالیه همسر شما مورفو چند بود؟ طبیعیی باردارشدی.؟میش ...

مورفو صفره عزیزم هنوز مشخص نیست جواب آزمایشم آماده نشده 

ببین ویتامین هیچ ضرری نداره تازه اسپریژن داروی درمانی نیست مولتی ویتامینه کیوتنم که انتی اکسیدانه الان دیگه مطمئنم دکتر جنتی حق داشت معحزه واسه خدا کاری نداره عزیزم مال ما که صفره شد ایشالله شما حتما میشی فقط بیخیال باش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانی ژل رویال اصلشو خریدی یا قرص؟ چه مارکی؟

من قرصشو از ابن سینا خریدم قربونت برم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اخه اصلا باورم نمیشه تو عمرم بی بی چک مثبت ندیده بودم اخه روز ۹ میگم خیلی زوده شاید کاذبه.نه امپول پ ...

دختر من روز ٧ زدم مثبت شد روز ٩ كه عاليه😂😂😂😂با اعتماد به نفس كي بودم من😂خوبه ٨ سال نديده بودم بي بي مثبت😂مباركههههه مباررررركه💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼

خداياشكرت....❤️ 
آره منم واسه این میترسم بیبی چک اصلا بهش اعتباری نیست، همسرم اصلا باور نکرد گفت کاذبه اثر داروهاته ا ...

عزیزدلم ایشالا برا تو مثبته من خیلی امیدوارم 😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه ها من دکتر گفت از الان متفورمین ۱۰۰۰مینویسم شبا بخور قبلا ۵۰۰داده بود یوی باناهاریکی باشم بخورم.قبلیا راهنوز دارم بنظرتون فرقی میکنه همونجوری بخورم یا دوتا شبا بخورم؟

یا رب العالمین
من قبلش علایمی نداشتم عزیزم فقط روز موعدم درد پریود شدید داشتم که گفتم دارم پریود میشم از دیروز که 4 ...

من دیروز موعد پریودم بود از امروز درد پریودی دارم.مرسی عزیزم از توضیحات کاملت😘😘😘😘

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏