2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044673 بازدید | 684402 پست
دوستان عزیزم ممنون از همدردی و دعای خیر همگیتون از خدا میخوام هزار برابرش برگرده به خودتون 👐🏻👐🏻 ...

انشاالله به زودی زود مامان بشی عزیزم 

شاید خیرو برکت نداشته این بچه واست با تقدیر نمیشه جنگید 

با منفی شدن هر کدومتون خیلی ناراحت میشم انگار خودم منفی شدم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام چیکا جون خوبی عزیزم نی نی هامون چطورن 😍😍😍 بیبی نزدم امروز رفتم آزمایش

فداتشم گلم والله ازشون خبري ندارم انشالله دوشنبه ميرم ببينمشون😂منتظر خبراي خيلي خيلي خوبتم عزيزم😍😍💃🏼💃🏼💃🏼

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها چرا اینقدر تعداد منفی زیاده

حس میکنم همون چهل درصد هم نیست 

تازه دکتر من گفت امار مثبت تو اردیبهشت زیاده تلاش کردم انتقالم بیفته اردیبهشت که نشد 

آدم دلش میگیره با منفی شدن دوستان انگار پای رفتن واسه انتقال رو از ادم میگیره 

خدایاااا یه نگاه ویژه به بچه های این گروه بنداز بچه های اینجا حز تو کسی رو ندارن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم از دادم منفی شد ، امیدوارم شما با جواب مثبت دل ما رو شاد کنی 👐🏻👐🏻

ان شالله ب زودی خدا دلتو شاد کنه. من از همین الان استرس گرفتم برای ازمایش. واقعا سخته خدا خودش کمکون کنه

خدایا شکرت
@چیکا    الهی عزیزم 😍😍😍😍 سلام خاله شونو برسون 😘😘😘😘 ایشالا چن ماه دیگه صحیح و سالم ...

فداتشم عزيزم چشم خاله مهربونشون😘زنده باشي😘بي صبرانه منتظر خبرتم😍

خداياشكرت....❤️ 
برا مادر شدنت صلوات فرستادم عزیزم ممنون از دعای خیرت 🙏🙏🙏

ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بی بی خونه دارم گفتم برم بزنم انگار قلبم میخواست وایسته. با اینکه دلمو خوش نکردم چقدر میترسم باز منفی باشه. بچه ها وقتی میان میگین منفی شدیم قلبم می شکنه. خدایا خودت پناهمون باش

خدایا شکرت
فدات گلم. آره منم ال دی میخوردم خیلی کم میشد.‌ چون من کلا خونریزیم یک روز نصف نهایت دو روزه بعدش لکه ...

اره دقیقا برا منم اینجوری شده بود بعد شروع سیکل

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم فعلا زنگ نزدن 

برا منم زنگ نزدن خودم تماس گرفتم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها یه جنین برام فقط تشکیل شده گفتن فردا برم واسه انتقال خیلی ناراحتم زوده کاش میشد فریز بشه.&nbs ...

ان شاالله همین یه دونه بشه یه نی نی تپل مپل و نور چشم و دلت در مورد لک بینی هم بگو ب دکترت