2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست
سلام به رو ماهت عزیزم .....خوب پس خدارو شکر عزیزم .....خیلی هم ممنون که وقت گذاشتی برام ......نمیدون ...

خواهش میکنم💋ایشالله که برات بهترینها اتفاق می افته

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@داداشمممم     سلام عزیزم چطوری   ازمایشاتو تا ب حال اینترنتی گرفتی   ...

سلام گلم بد نیستم یکم بهترم. 

آره من همیشه اینترنتی میرم میگیرم بعد که رفتم ابن سینا برگشو میگیرم. بزن توی گوگل جوابدهی مرکز ابن سینا بعد گزینه آزمایش رو میزنی یه کد کاربری یه گذر واژه میخواد دوتاشو همون کد ملیت رو وارد کن میری وارد صفحه آزمایشات 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها من پارسال ازمایش دلدم،انتی فسفولیپدم بالا بود،دوباره زمستون تکرارکردم،یک مقدار اومده بود پایی ...

منم دارم تا الان ۳ بار باردار شدم افت بتا داشتم یعنی جنین از بین رفت الان دارم پرنیدیزولون میخورم بیاد پایین بعد انتقال بدم

عزیزم انجیر، برگه زرد آلو یا آلو بخارا بریز تو آب بخور، اگه اینا جواب نداد شربت لاکسی ژل ملین هست بخ ...

مرسی عزیزم . من واااااقعا داره اذیتم میکنه این یبوسته 

میرم دستشویی انقدر به خودم فشار آوردم یه طرف زیر شکمم درد میکنه الان . این شربت رو روزی چندبار بخورم ،؟ تا چند روز دیگه اوکی میشم ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
منم دارم تا الان ۳ بار باردار شدم افت بتا داشتم یعنی جنین از بین رفت الان دارم پرنیدیزولون میخورم بی ...

پرنیزول باعث پایین اومدنش میشه؟شما عدد انتی چندبود؟پ ردنیزول چندمیخورین؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
اصلا معلوم نیست عددش چنده ولی فکر کنم رنججش باید تا ۳۵باشه واسه من متاسفانه رسیده بود به ۵۲۶که دکترم ...

برامنم عددش بالاس پس چرا آخه دکتر دید چیزی نگفت

خدا ازش نگذره

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اهان جدی میگی؟....ااخه هی در مورد عقیم شدن تو تلوزیون صحبت میکردن...یه خورده ترسیدم که شوهرم استفاده ...

نه بابا!!! تلوزیون کجا چنین چیزی میگفت

برای همه مرد و زن دارن میزنن

مطمئنا امریکا نمیخواد رشد جمعیتش صفر بشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️