2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم در مورد تیروئید گفتم دکتر زنانم گفت طبیعی باشه خوبه ولی زیر دو بهتره

عشقم من میدونم که بالاس سوالم اینه باعث میشه که انتقالم منفی بشه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم من تیروییدم ۴ بود گفتن باید بری زیر نظر دکتر غدد

آره فدات شم منم قرص میخورم ولی کوتاهی از منه خاک توسر بود که الان تیروئیدم شده این...میدونم که بالاس ولی سوالم اینه باعث میشه انتقالم منفی بشه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها دارم به این فکر میکنم بعد از انتقال اگه بخام دو سه روز تهران بمونم مجبور میشم از بیرون غذا ب ...

من انتقال قبلی یک هفته موندم 

به جای هتل رفتیم هتل آپارتمان که یه واحد یه خواب بود آشپز خونه و گاز و سینک هم داشت 

همسرم اشپزی میکرد 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
آره فدات شم منم قرص میخورم ولی کوتاهی از منه خاک توسر بود که الان تیروئیدم شده این...میدونم که بالاس ...

عزیزم ربطی به کوتاهی نداره استرادیول باعث بالا رفتن تیرویید میشه دکتر منم گفت مشکلی نیست تا جنین بخواد احتیاج به تیرویید مادر داشته باشه اون درست میشه 

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عشقم من میدونم که بالاس سوالم اینه باعث میشه که انتقالم منفی بشه؟

نمیدونم جانم. من خودم مرتب قرص تیروئید میخورم. از چهار و خورده ای شد دو. بازم منفی شدم. تقدیرت باید باشه عزیز دلم. همه چی دست اون بالاییه. میخوای زینبی جونو تگ کن بپرس

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نمیدونم جانم. من خودم مرتب قرص تیروئید میخورم. از چهار و خورده ای شد دو. بازم منفی شدم. تقدیرت باید ...

تیرویید تاثیر داره ولی انتی تپو بیشتر تاثیر داره چون اون مشکل خود ایمنی میاره که جنین رو از بین میبره

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
از اصفهان میام تهران ولی نمیخام ریسک کنم. دوست دارم روزای اول تو ماشین نشینم غذای فریز هم نمیشه هت ...

میتونی جوری که نفهمن یه پلوپز برقی ببری داخلش سوپ و کته اینجور چیزا میشه درست کنی 

برو داخل اسنپ تریپ هتل اپارتمان سرچ کن عکسشا ببین هتل آپارتمانها تمیز و مرتب هستن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نظر دکترها اینه که همون موقع میتونی برگردی حالا باید یه برنامه ریزی ای بکنم فعلا نمیدونم چیکارکنم

سلام. نظر دکترا رو ول کن عزیزم. خیابون های ما انقدررر داغونه از مرکز تا خونه هم بری صد جور تکونه حالا فک کن این همه راه. سه روز اولو یه جایی سعی کن جور کنی. دکتر براش مهم نیست که چقدررر زحمت کشیدیم ما. استراحت مطلق هم خوب نیست ولی سه روز اول استراحت باش

@تورک_آنا     سلام گلم. ببخشید یک سوال داشتم عزیزم. همسر شما مورفو و تحرک صفر و دی اف آی بالا بودن گرید جنین هاتون تو هر مرحله آی وی اف چند بود و چند بسته جنین داشتین تو هر مرحله؟

عزيزم شما کرجي هستين؟ دکتر زنان خوب توي کرج سراغ دارين؟؟

اره عزيزم  كرج هستم ببين همه از محتسبي تعريف ميكنن  ميترا امينيان،  اينا شنيدم واسه  مشكلات ناباروري خوبن  ، زياد هستن ولي من نرفتم وپيشنهاد دادن واقعا سخته خواهر خودم بيش محتسبي رفت  دوماه قرص خورد باردار شد