2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
ازو بودن شوهرشون؟ آخه شوهرم علاوه بر مشکل مورفو و تحرک صفر و دی اف آی مشکل تعداد بسیار کم هم داره. ا ...

تعداد کم بوده خانم هم مشکل داشته دو تا انتقال منفی دکتر بهسون گفت بچه دار نمیشین یک ماه نشد طبیعی باردار شد. 

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام رفتیدصارم؟دکترتون کی هست؟

رفتم.دکتر زندی.گفتن یبار هم بیا ای یو ای.من بخاطر شرایط شغلیم نمیتونم زیاد مرخصی بگیرم.دوس ندارم همکارام بفهمن.

خدا کمکمکون کنه سر اولین اقدام باردار بشیم.

😉

قوربونت اونم خوبه  اسمش یزدان 😊

نامدار باشه خداحفظش کنه.

😍😍😍😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
روز یازدهم تمام شد وارد روز دوازدهم شدم ، ولی شنیدم بی بی چک تایم عصر خطا داره 

وااای پس چرا رعایت نمیکنی مواظب باش بعضی ها که همون روزی ازمایش دادن و مثبت شدن بی بی چکشون منفی بود

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بچه ها یچیزی میگم مسخرم نکنین امروز روز ۶ انتقالمه بی بی چک زدم منفی بود میدونم زوده ولی فضولیم گل ک ...

خ زوده بوده منم روز ششم هستم دارم ب سختی میگذرونم میگم کی بشه ۱۴روز تست بزنم😂

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
تعداد کم بوده خانم هم مشکل داشته دو تا انتقال منفی دکتر بهسون گفت بچه دار نمیشین یک ماه نشد طبیعی با ...

ای جانم خداروشکر😍

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
رفتم.دکتر زندی.گفتن یبار هم بیا ای یو ای.من بخاطر شرایط شغلیم نمیتونم زیاد مرخصی بگیرم.دوس ندارم همک ...

کاراتون یه جو رانجام بدید بخوره به آخر هفته،نهایت بگیدسرماخوردید،دیگه با این شرایط بیماری کسی بهتون کاری نداره،امیدتون به خداباشه،خدابه دل شکستتون نگاه کنه وتقدیرتون یه نی نی سالم و صالح باشه ان شاءالله.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد