2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044441 بازدید | 684389 پست
قربونت. آره جواب میده. اگه هنوز جواب نداده یه بار دیگه ایمیل بزن توضیح بده

فدات بشم ممنونم ...یکی از دوستان لطف کرد و زحمتش رو گشید

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
خدا از زبونت بشنوه😍 من روز دوم انتقالم

انشاالله به خواست خدا دوازده روز دیگه مژده مثبت شدنتو بهم میدی و منو هم دعا میکنی....من مطمینم تو مثبتی دلم روشن....خدارو به خاطره غذابهای که  خانم زینب گشیدن قسمشون میدم هیچ زن و میان اطرافیانشکه حامله و بچه دارن  ناراحت نکنه...پیش شوهرش سرخورده نکنه...خجالت زدش نکنه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مریم جونممممم چطوری؟؟؟؟دلم برات تنگ شده بود چخبرا؟مامان نشدی؟

سلام به روی ماهت عزیزدلم خوبی خواهری جونم ......فدات بشم الهی منم دلم برات تنگ شده عزیز دلم ..... هنوز به لطف خدا چشم دوختم که مامان بشم گلم.....تو چطوری ؟.....امتحاناتو دادی؟.....خوب من منتطرم که بیای بهم خبر خوب بدی اسمتو از تو لیستم خط بزنم ....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام به همه، من امروز انتقال جنین داشتم، بعد از اینکه اومدم خونه یه کم استراحت کردم، بعد پاشدم لباسا ...

سلام عزيزم مباركت باشه😍 معمولا ميگن ٣ يا ٤ روز اول استراحت كنيد. ولي تا خدا نخواد اتفاقي نميفته. انشاالله به دلت چسبيدن و مشكلي هم پيش نمياد. 

منم ديروز انتقال دادم. انشاالله خدا نظر كنه بهمون🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
۲والرات ینی چی😂

دوز استراديول رو هميشه مينويسه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم.ببخشید دخالت کردم.من الان۱ساله مام میرم.دکتر نصر انگلیس هستن هفته آخر اردیبهشت میان ایران ...

سلام به رو ماهت عزیزم .....خوب پس خدارو شکر عزیزم .....خیلی هم ممنون که وقت گذاشتی برام ......نمیدونم والله عزیزم این گروهی که من هستم اینطوریه ....دیگه دیروز خود کارمندش هم گفت نیا اینجا خوب نیست.....خیلی هم برام مثال میزد که قانعم کنه.....حالا توکل به خدا ایشالله که خودش یه راهی حلو پام میزاره عزیزم ......من که از لطف خدا ناامید نمیشم.....

طبیعی یه دوره دارو خوردم نشد دکترم گفت برو سنتی اونم نشد الان دوباره میخوام از دکتر شروع کنم می ...

عزیزم بچه هایی که میرفتن پیش هدیه قوامی تعریف خوبی ازش نمیکردن به نظرم شما یه تحقیقی بکن...اینجا دوستانمون از میون دکترای ابن سینا بیشتر از ظفردوست و ذنوبی و...تعریف میکردن اما از قوامی نه

چیکا جان ماهارو خیلی دعا کن  عزیزم یه سوال دارم ازت میگم بالا بودنِ تیروئید باعثِ منفی شدنِ ان ...

حتما عزيزدلم بستگي داره چقدر بالا باشه گلم. حالا كه انتقال دادي به اينا فكر نكن فداتشم فقط به ني نيا فكر كن

خداياشكرت....❤️ 
خ زوده بوده منم روز ششم هستم دارم ب سختی میگذرونم میگم کی بشه ۱۴روز تست بزنم😂

واااای واقعا دیر میگذره ادم دوست داره زودتر تکلیفش معلومشه.انشالله که مثبتی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
حتما عزيزدلم بستگي داره چقدر بالا باشه گلم. حالا كه انتقال دادي به اينا فكر نكن فداتشم فقط به ني نيا ...

عزیزم این جواب آزمایشمه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها میگم امپول پروژسترون که یخچالی نیست؟؟

نه عزيزم