2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044602 بازدید | 684400 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما هم با دکتر ایزدی انجام دادی درسته؟ فولیکولات چند بود؟امیدوارم نتیجه بگیری، اگر دارویی دادن ...

آره عزیزم ایزدی بودن،یه ۱۷ داشتم قبل آزاد سازی ،بعد دیگه نرفتم سونو، شما چی شمام ایزدی رفتید؟

آره عزیزم ایزدی بودن،یه ۱۷ داشتم قبل آزاد سازی ،بعد دیگه نرفتم سونو، شما چی شمام ایزدی رفتید؟

بله عزیزم ولی من اهدایی نمی گیرم با نمونه همسرم برام انجام میده ، چهاربار رفتم در کل نتیجه نگرفتم. من فولیکولام رو ۲۳،۲۴ میشه یه کم درشتن. 

من فکر نکنم دیگه برم ولی شما حتما ادامه بده دستش خوبه مخصوصا اگر زیر ۳۵سال باشی زود جواب می گیری.  ایشالا چند روز دیگه خبر مثبت شدنت رو بدی عزیزم.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بله عزیزم ولی من اهدایی نمی گیرم با نمونه همسرم برام انجام میده ، چهاربار رفتم در کل نتیجه نگرفتم. م ...

امضات : 🥺🫂🫀

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

💔😭

خیلی تلخه! 

عمیقأ درکت میکنم ، همشون رو خودمم انجام دادم 

امشب انقد حالم بده انگار برگشتم به روزهایی که التماسش میکردم بهم بچه بده ... نمیدونم شایدم افسردگی گرفتم ...

از ته ته قلبم ارزو میکنم به زودی مادر شدن رو تجربه کنی

روز های خوب میاد ... اگ برای دور اطرافت و امثال من اومده پس مطمئن باش برای توام میاد

خستت میکنه عذابت میده ولی میاد بهت قول میدم 

ولی کم نیار 🥲🫂🫀

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خیلی تلخه! عمیقأ درکت میکنم ، همشون رو خودمم انجام دادم امشب انقد حالم بده انگار برگشتم به روزهایی ک ...

خواهر کار من از دوا و و درمون و حتی از معجزه هم گذشته.

دیگه برام اهمیت نداره.

اصلا نمی خوام ازش که بده.

من هر چی خواستم همینقدر اذیت شدم، نمی خوام فاز منفی بدم، دیگه بریدم به معنای کلمه. کاش تا وقتی ذوقش هست آدم به خواسته اش برسه . نه وقتی اونقدر تلاش کرده که خدا هم از چشمش افتاده‌ .

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔