2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044698 بازدید | 684402 پست
تخمک اصلا یادم نیست اما ۱۳ تا جنین شد و بار سومش بود سن هم ۲۷ بود

خوب اگه ۱۳ تا جنین شده حتما هفده هیجده تا تخمک داشته....پس واقعا دفعه سومش بوده.....اخه اکثرا راستش رو ننیگن که.....اسم و شماره واسطه رو داری عزیزم ؟.....راستی آزمایش اسپرم شوهرت خوب بود؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ولي يادمه ازمايش cbcبود قند تيروييد ويتامين د، إدرار  يه فاكتور ديگه بود واسه ايمني سرخچه ...

جواب ازمایشتو نداری؟ برا منم همینا بود فقط یکیش ازمایشگاهش نداشت گفتم بعدا میرم .تواین فاصله نسخه رو انداختم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون gcsf را هم زير جلدي ميزنن هم داخل رحمي  به من دو تا داد و گفت يكيشو سه روز قبل انتقال داخ ...

مرسي عزيز دلم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
چشم . من میتونم چیزای شیرین هم بخورم ؟ آخه کمپوت گلابی میگن برطرف میکنه یبوست رو  

اثر كيوي روي رفع يبوست خيلي زياده ميتونيد چيزاي ديگه هم بخوريد اما كيوي را بخوريد. چون معجزه ميكنه

اثر كيوي روي رفع يبوست خيلي زياده ميتونيد چيزاي ديگه هم بخوريد اما كيوي را بخوريد. چون معجزه مي ...

بعد پروژستون من چند روز بعد پریود میشم ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
تخمک اصلا یادم نیست اما ۱۳ تا جنین شد و بار سومش بود سن هم ۲۷ بود

عزیزم بهمن با کدوم دکتر بودی؟....راصی نبودی ؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم من مام میرم، هر بار هم برای ویزیت میرم دیدم خانم هایی که میان برای اهدا، روزی هم که پانکچر شدم ...

فدات بشم ....اخه هایپرشدن دلیل زیاد شدن جنین نمیشه .....حالا مام رو نمیدونم ....ولی واسطه ها کسایی رو معرفی میکنن که هرماه دارن تخمک میدن نه تعداد داره نه کیفیت ....سال ۹۷ این همه بدبختی کشیدم و خرج کردم فقط دوتا جنین شد.....اصلا نمیدونم چیکار کنم

آره گلم اتفاقا پیشنهاد خوبیه، حتی گاهی دکتر در کنار لتروزول از پچ هم استفاده میکنه  ان شاالله ...

فدات بشم.......ممنونم ازت .... باشه ایندفع خودم پیشنهاد لتروزول میدم به دکتر 

يا پي آر پي انجام ميدن يا Gcsf براي ضخامت آندومتر. براي پي آرپي فقط نبايد آ اس آ بخوري، تقريبا يه دو ...

Gcsf چیه عزیزم؟

عزیزدلم هرچند لایق نیستم وخدا صدامو نمیشنوه ولی همتونو دعا کردم عزیزدلم

دورت بگردم

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
فکر نمیکنم من که خوردم عالی بود اندومترم بالا رفت هرشب یه لیوان بخور  

ممنون عزیزم.....تو صخامتت چند بود؟.....روزی چن تا استردیول میخوردی؟....

Gcsf چیه عزیزم؟

براي ضخامت آندومتر يا gcsf ميزنن يا prp ميكنن. من ضخامتم خوب بود دكترم گفت gcsf ميزنم. يه آمپول هست كه هم زيرجلدي و هم داخل رحمي تزريق ميشه. توي اينترنت به عنوان چسب جنين هم نوشته در موردش

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
والا از طرز ویزیت کردنش ک ن همش هوله ک بره 

خوب بجز اون کارش خوبه؟...تو چه مرحله ای هستی؟...

gcstچیه؟؟؟

عزيزم gcsf هست، نميدونم چرا نوشتم gcst😅