2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش برا قلب شکسته منم دعا میکردی همچی درست بشه

اتفاقا خودم دیروز بدجور یکی دلمو شکوند امروز تو بارون واسه بیمارا ، کسایی ک قرض دارن ، دلای شکسته ، خانمای باردار و کسایی ک منتظرن بچه دار بشن و...

مگه حتما باید بری زیر بارون؟

من تو خونه از پنجره بیرونو نگاه میکنم و دعا میکنم

مامان منم نمیزاره برم بیرون نه بخاطر خودماااا

چون من برم خواهر برادر کوچیکترمم دنبالم میان

مامانم داد میزن بیاااا تو الان اینام دنبالت میان😂

همونی که تاپیک میزنه و فورا بعدش پشیمون میشه😐
مگه حتما باید بری زیر بارون؟من تو خونه از پنجره بیرونو نگاه میکنم و دعا میکنممامان منم نمیزاره برم ب ...

😂😂😂😂چقد خندیدم گفتی نه ب خاطر خودم😂😂

نه ولی خب دوست داشتممم کلا برم زیر بارون خیلی دوست دارم امروز بار اولم بود بزور اجازه داد بهم 😂

وقتی آمپول پنسیلین کردن تو باسنت اونوقت میفهمی دعا توی اتاق بهتر از زیر بارون مستجاب میشه .

😂😂😂خدایی خیلی دوس داشتم برم زیر بارون دفعه اولمه بعد ما اهوازیم کم بارون میاد فرصتش شاید دیگع پیش نیاد😂

😂😂😂😂چقد خندیدم گفتی نه ب خاطر خودم😂😂نه ولی خب دوست داشتممم کلا برم زیر بارون خیلی دوست دارم ام ...

منم بارونو دوست دارم همجوره

چه زیرش برم چه پشت پنجره باشم چه تو ماشین چه خواب باشم تو حالت خواب و بیدار صداشو بشنوم🥰

همونی که تاپیک میزنه و فورا بعدش پشیمون میشه😐
😂😂😂خدایی خیلی دوس داشتم برم زیر بارون دفعه اولمه بعد ما اهوازیم کم بارون میاد فرصتش شاید دیگع پیش ...

بیش از پنجاه هزار سال هست که انسان برای فرار از باران اقدام به خانه سازی کرده اونوقت تو انسان عصر فضا و کامپیوتر میری زیر بارون دعا کنی ؟ 

امپول پنیسیلین 6cc حقته 😂😂😂

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .