2777
2789
عنوان

بعد از تموم شدن رابطتون چطوری حال روحیتونو رو براه کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1333 بازدید | 164 پست

تاپیک های @دختر_گرانبها   از تجربه اش راجب این گفته 

قسمت سوالات برو ببین کمکت میکنه

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیک های @دختر_گرانبها از تجربه اش راجب این گفته قسمت سوالات برو ببین کمکت میکنه

ممنون عزیزم

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
با خودت فکر میکنی نمیتونی تحمل کنی ولییییی یه روز میاد همه چیز کمرنگ میشه و به زندگی عادی برمیگردی

ولی تا کمرنگ شدنش هزار بار میمیرم

من برام پیش اومدهجنون وار عاشقش هستمولی ازدواج کرد و رفتولی هنوز جنون وار دوستش دارمبی عشق او نمیشه ...

خیلی وقته ازدواج کرده؟

ان شالله تو با یکی هزار برابر بهتر از اون ازدواج کنی

نههه

اگه ازدواج کنم نمیتونم بهش فکر کنم

اگه هم بتونم وجدانم نمیزاره که مردی رو وارد زندگیم کنم و بعد فکرم درگیر یکی دیگه باشی

انصاف نیست:))

ان شاء الله شما شوهر خوبی کنید عزیزم:)))

نهههاگه ازدواج کنم نمیتونم بهش فکر کنماگه هم بتونم وجدانم نمیزاره که مردی رو وارد زندگیم کنم و بعد ف ...

عزیزمممم😔

عزیزم گمونم من تاپیکای قبلی شما رو خوندم وقتی حالم مث حال الان شما بد بود 

هموزم حالم بده ولی مرور زمان یکم درست میکنه ولی محاله فراموش کنم خیلی سخته 

ولی راجع به تاپیکای قبلت ک خوندم 

شما رابطه تون چن ساله و طولانیه و یادمه انگار یبار نوشتی امیدی به این رابطه نداری؟ درستع؟ 

عزیزم گمونم من تاپیکای قبلی شما رو خوندم وقتی حالم مث حال الان شما بد بود هموزم حالم بده ولی مرور زم ...

نه عزیزم

من چند سال بود بهش علاقه داشتم باهم در رابطه نبودیم