2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
البته دكتر هميشه با تيم هاي خوب كار ميكنه، مطمئنا تيم ابن سينا هم تيم خوب و كار بلدي هستن. خيليا نتي ...

آره دیگه حتما همین جوره وقتی برم مطبش دیگه ابن سینا منتفیه. انشالله که همه چیم خوب پیش بره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خدا رو شکر. ممنونم اگه باز چیزی لازم بود که بدونم بهم بگو خیلی خوبه که شما تجربه دارید و منو کمک ...

خواهش ميكنم عزيزم، باشه خيالت راحت چيزي يادم اومد حتما ميگم♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خب خدا رو شکر. ممنونم اگه باز چیزی لازم بود که بدونم بهم بگو خیلی خوبه که شما تجربه دارید و منو کمک ...

فقط يه چيزي كه الان يادم اومد اين هست كه اگه برات آزمايش نوشت، حتما ازش بپرس كدوم آزمايشگاه بري، چون ميدوني كه هرجايي رو قبول نداره، معمولا يا ميگه نيلو يا ابن سينا

ولي حتما ازش بپرس.

همين روزا هم مطب زنگ بزن ببين كي وقت جديد ميده، كه كارت عقب نيفته. 

يا زنگ بزن بگو فلان روز وقت ميخوام، كي بايد زنگ بزنم، با توجه به شلوغي روزها و پر بودنش، بهت ميگه. 

كه خيالتم راحت باشه، بگو كه راهتم دوره يوقت جريمه نشيد براي برگشت.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مرسی عزیزم ،اگر میدونستم قراره دوباره همین حالات بیاد سراغم ،همون پرگووریس رو میزدم ،شاید تعداد تخمک ...

آستاره جون منم بعد از هیسترو، حالت تهوع گرفتم. با اینکه چند روز گذشته. حس التهاب معده ست. شاید بخاطر داروهاییه ک مصرف میکنم. تو دارویی نمیخوری؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
زینب جان هاپیر شدم و عصر بستریم کردن حالم خیلی بده نفس تنگی دارم درد برام دعا کنید قراره فردا آب شکم ...

عزیزم انشاءالله که زود خوب میشی، منم شکمم آب داشت کشیدن، باز آب آورد دیگه دکتر گفت فایده نداره هرچی بکشیم باز میاره، دیگه دارو هم در کنارش استفاده کردم خوب شدم، مگه دارو آمپول اورگالوتران و انوکسا و قرص کابرلین بهت ندادن؟ همینا رو در کنار رژیم پرپروتیئن استفاده کنی خوب میشی، بر اساس تجربه خودم به نظرم بگو آب شکمتم نکشن، چون مال من باز آب آورد اینو میگم، چند روز صبر کنی با داروها خوب میشی، فقط اصلا خم و راست نشو و کار سنگین نکن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
آستاره جون منم بعد از هیسترو، حالت تهوع گرفتم. با اینکه چند روز گذشته. حس التهاب معده ست. شاید بخاطر ...

هیسترو کردی به سلامتی ؟

نه گلم من هیچ دارویی نمیخورم ،پانکچر دومم هم همینطور بودم تا ۶ ماه ،از چند روز قبل از پریودی حالت تهوع میاد سراغم البته کمه ،خودم هم نمیدونم علتش چیه ،برای تو شاید به خاطر بیهوشی باشه ،میگم هزینه ش چقدر شد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
هیسترو کردی به سلامتی ؟ نه گلم من هیچ دارویی نمیخورم ،پانکچر دومم هم همینطور بودم تا ۶ ماه ،از چند ...

آره عزیزم سلامت باشی.

صندوق از قبل بهم گفته بود دو و پونصد میشه ولی روز عمل، هزینه من یک و چهارصد و خورده ای شد. هزینه اش بستگی ب کاری داره ک برات انجام میدن. برای من نتیجه ی عمل رو نوشته بود دو ردیف قیچی. 

همسرمم میگه بخاطر بیهوشیه. 

از موقع عمل تا حدودا یک هفته ده روز بعدش، پری میاد.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
الاهی عزیزم نمیدونستم جواب گرفتی خداروشکر ک خبر مامان شدنت را بهم دادی  دکتر نگفت چرا اینقدر د ...

دکتر هم تعجب کرده

میگه دیر لانه گزینی کرده دیگه

اما باید ببینیم چی میشه... جنین رو هفته دیگه میبینیم توی ساک؟

با خداست فقط

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
فقط يه چيزي كه الان يادم اومد اين هست كه اگه برات آزمايش نوشت، حتما ازش بپرس كدوم آزمايشگاه بري، چون ...

مرسی باشه حتما. باز خدا رو شکر من همه آزمایشام و عکس رنگی و همه چیزم مال ابن سیناس. حتما زنگ میزنم. ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤