2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم چراگفتن قبل انتقال نزدیکی نباشه؟من تاحالانشنیده بودم

منم ازشون پرسیدم گفتن هیچ مشکلی نداره. تعجب کردم ک اینقد نظرا متفاوته

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم الان میخواستم میخواستم صدات بزنم دیدم خودت پست گذاشتی نزدیک زایمانته به سلامتی❣❣❣❣الهی ...

سلام عزیزم مرسی حتمااا من همش به یادت همتونم هر وقتم نی نی تکون می خوره میگم خدایا ایشالا همه بزودی زود نی نی بیاددتو دلشون قابل باشم حتما بیادتم‌عزیزممم💖💖💖

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره عزیزم نوشتم اوناییکه دیروز درخواست کردن تو لیستم جا نشدن ولی ی کنار نوشتم ک واسه اونام دعا کنم&n ...

فدات شم الهی گل تازم....ایشالله که خودت و نینت در پناه خدا باشین

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام مرسی عزیزدلم خوبم خداروشکر   یکشنبه سونو میرم ۲۹هفته میشم ببینم فسقلی درچه حاله ...شماخوبی ...

ای جون وزنشم بهت میگه 

قوریونت مام خوبیم دیگه منتظر نی نی دکترم گفت ۴ اسفند بیا اخرین ویزیت گفت از ۹ تا ۱۱ اسفند می تونی اننخاب کنی منم گفت همون ۹ اسفند دیگه بیاد بیرون ۳۹ هفتم‌میشه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
قربونت برم عزیزدلم فدای محبتت  شماخیلییییییی مهربونی الهی خدا به زودی یه جفت فسقلی نازبهت بده ب ...

قربونت برم الهی گلی جونم ....مهربونی و خوبی از خودته خانومی....وای تا حالا فکر دوقلو نکرده بودم ....دلم قیلی ویلی رفت  ..☺....ایشالله که خدا نینی جونت رو برات حفظ کنه عزبزم 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مال من پارسال ۱/۸۵بود هشت تا جنین شد. هفته پیش آز دادم شده ۱/۲۶ احتمالا اینبار کمتر جنین تشکیل بشه☹

منم ۸تا تخمک داشتم ۳ماه بعدش از دادم ۳.۶۴ بودم فکر کنم فقط به ذخیره نباشه جوابدهی تخمدان فرق کنه

یا رب العالمین
عزیزم همسر من چند دوره به زور و اصرار من دارو خورد ولی تاثیری نداشت یعنی از حدود ۵ سال پیش تا سال گذ ...

مرسی عزیزم، خداروشکر ک خوب پیش رفته 

میدونی چرا پرسیدم؟ دوست دارم بدونم مردهایی هستند ک با وجود اینکه دارو روشون تاثیر نداشته، خداروشکر مشکل ژنتیکی نداشتن و جنینشون سالم بوده و رشد کرده

وقتی دارو روی همسرم تاثیر نداشت، جنین شناس بهش گفت احتمال داره مشکلتون ارثی و ژنتیکی باشه. البته تعداد همسرم غیرنرماله

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم تا حالا سونو برای ساک و قلبش رفتید یا نه

نه اولین سونو. گفت سه هفته بعد از آزمایش بتا بیا

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
مبااارک باشه عزیزم

ممنونم عزیزم خداکنه سونوگرافی هم برم و همه چی خوب باشه. الان هنوز میترسم باور کنم مامان دارم میشم☺️☺️☺️☺️

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
عزیزا من دیروز روز ۱۴ انتقالم بتام شده ۱۴۳۰😍😍 بنظرتون تک قلو یا چند قلو؟ یا از روی بتا نمیشه تشخیص ...

مبارک باشه😍😍😍 بنظرم نمیشه بگی. من روز ۱۴ ۱۷۵۰ بود اما یدونه است . دوستم تعیین جنسیت بود روز چهارده ۳۲۶ بود اما دوقلو داره.

ان شاالله اگه دوقلو دوس داری برات دوقلو دختر و پسر بشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
دوستان ۱۰ تا دیگه جا داره لیستم کس دیگه ای نبود براش سوره مریم بخونم ان شاءالله دلش شاد شه حاجت روا ...

سلام اگه زحمت نیست منم میخوام با دل پاکت برام بخونی اسمم فاطمه است

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
سلام عزیزم، خیلی ممنون مهربون 😍 😍 😍 😍  فکر کنم تغییرات هورمونی که بدنت تحمل میکنه باعث این ...

مرسی عزیزم ،اگر میدونستم قراره دوباره همین حالات بیاد سراغم ،همون پرگووریس رو میزدم ،شاید تعداد تخمک هام هم بیشتر میشد 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...