2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دوستان ۱۰ تا دیگه جا داره لیستم کس دیگه ای نبود براش سوره مریم بخونم ان شاءالله دلش شاد شه حاجت روا ...

فدات بشم من برات پیعام گذاشتن ولی جوابت رو ندیدم ..نمیدونم اسمم رو نوشتی یا نه ....ایشالله که خدا ازت قبول کنه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اوه اوه 😄😄😄 میدونم چی میگی... همسر منم خیلی حساسه پدرمو درمیاره انقدر میگه اینکارو بکن  اونک ...

آره به بهانه های مختلف راه میرم. کمر درد گرفتم اینقدر دراز کشیدم

امان از این مردا😖

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان ۱۰ تا دیگه جا داره لیستم کس دیگه ای نبود براش سوره مریم بخونم ان شاءالله دلش شاد شه حاجت روا ...

سلام عزیزم خدا ازت قبول کنه ایشالا همیشه تنت سالم و دلت شاد باشه

اگر هنوز جای خالی هست ممنون میشم اسم من رو هم بنویسی

الهه هستم

سلام به همگی 

بعد از انتقال منفی ماه پیش قرار بود با پریودیم برم دکتر برام وقت لاپاروسکوپی بزاره که هم من با تاخیر پریود شدم هم وقتی زنگ زدم وقت بگیرم گفتن دکترم مریض فعلا ویزیت نداره حالا با یه دکتر دیگه وقت گرفتم 

گفتم شاید نظرش چیز دیگه باشه یا بگه این یه جنین رو انتقال بده 

کلا گیج گیج شدم نمیدونم چه کاری درسته 

خیلی امید داشتم امسال سر سفره هفت سین نی نی تو دلم باشه 

انقدر رو تقویم روزارو شمردم و حساب کردم اگر کی پریود بشم کی پانکچر مجدد کی انتقال کی بچم به دنیا میاد 

یا نه اگر همین رو انتقال بدن و مثبت بشه کی میشه تاریخ تولدش 

کلا دیوونه شدم

دخترم همش میگه مامان تو تقویم دنبال چی میگردی

ایشالا خدا دامن همه رو سبز کنن من رو هم از انتظار در بیاره 

شوهرتون داروچیا خورد که اسپرمش خوب شد؟

ببين راستش تحت نظر دكتر طب سنتي بود، چندتا گياه قاطي ميكرد روش عسل ميريخت ميداد، بعد ميگفت مثلا روزي دو قاشق غذاخوري. 

ولي بوي زيره و سياهدانه و ميخك و اينجور چيزا ميداد داروهاش. 

مثلا يه بار يه كيسه گياه خشك شده مثل سنگ، كه اصلا نميدونستيم چيه داد آسياب كرديم ، بايد يا با شير گرم و عسل يا با عسل قاطي ميكرد ميخورد. 

از همه بدتر ماهي سمنقور خشك شده بود كه بايد آسياب ميكرد با عسل ميخورد. دكتر خودش يه تيكه مينداخت گوشه لپش ميخورد😬

و زالو بين دو كتف و كمر و حجامت كشاله ران و بين دو كتف.

منم بادكش تخمدان و كمر و ران. 

ولي به ما گفت ٩ تومن ميگيره، اولش ٥ گرفت، من وقتي ديدم نتيجه اي نميگيرم بي خيالش شدم ديگه نرفتيم. 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
آره به بهانه های مختلف راه میرم. کمر درد گرفتم اینقدر دراز کشیدم امان از این مردا😖

من امروز يواشكي رفتم ظرف شستم، آخرم اومد سراغم😂 حوصلم نميشه همش بخوابم 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم جنین ها باهم فرق دارن ...من ۶هفته و۲روز رفتم جنین تشکیل نشده بود ولی ۷هفته و۳روز هم جنین تشکیل ...

ای جانم خدا از دهنت بشنوه  بعنی میشه از جنین منم تشکیل بشه 

خدادلتو شاد کنه ک دلمو شاد کردی عزیزم

ولی من ی سری حس ایی زیر نافم و پایینتر دارم اینا چی میتونه باشه

آیا کسی در اوایل بارداری وهفته ۶ حالت ضربه ویا حسی تو گوشت شکمش احساس میکرده

عزیزم ساکت چندمیلی  بود؟ کیسه زرده دیده شد؟

عزیزم اصلا چیزی نگفت و یادمم نبود در مورر کیسه زرده سوال کنم چون اصلا فکرشو نمیکردم 

آخه من این بچه را از حضرت زهرا گرفتم و مطمئن بودم ک حالش خوبه

اصلا نگران نشو منم مثل شمابودم ولی مطمئن باش میری و فسقلی  نازتو میبینی

مرسی گلم انشاالله ک نی نی خوشکلت بسلامتی بدنیا میاد و بغلش میکنی وبدون هیچ نگرانی بزرگ شدنش را میبینی

عزیزم منهم ۲۲ دی انتقال دادم امروز رفتم سونو ساک ۵ میلیمتر بود تقریبا اما جنین رو ندید کفت هفته دی ...

الاهی عزیزم نمیدونستم جواب گرفتی خداروشکر ک خبر مامان شدنت را بهم دادی 

دکتر نگفت چرا اینقدر دیر انجام شده ولانه گزینی کرده 

عزیزم منهم ۲۲ دی انتقال دادم امروز رفتم سونو ساک ۵ میلیمتر بود تقریبا اما جنین رو ندید کفت هفته دی ...

عزیزم منم بیستم دی انتقال دادم و چهار بهمن بتا 132و شش بهمن 326بود. قراره بیست و هفتم برم سونوگرافی خیلی استرس دارمممم

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
عزیزم سوالت رو برام ریپلای میکنی، چون من نمیرسم تاپیک رو بخونم

عزیزم من دیروز رفتم  انتقالم ۲۳ دی بود بنظرتون الان چندهفته ام  ده روز پیش ساک را دیدند ولی دیروز گفتند جنین دیده نمیشه و باید تشکیل شده باشه الان ۶هفته و۱ روز بودم

بنطرتون علتش چی میتونه باشه ک جنین را ندیده باشن ایا برای تشکیل جنین دیر نشده یا تشکیل شده ولی هنوز دیده نشده

[QUOTE=176347266]اره من فقط کبابی وچرخکرده میخورم اونم کم مامانم میگه اگه کباب وهمبرگر نبود من گیاهخ ...

قربونت برم عزیزدلم فدای محبتت  شماخیلییییییی مهربونی الهی خدا به زودی یه جفت فسقلی نازبهت بده براشون آشپزی کنی وتپلی بشن 

ای جانم خدا از دهنت بشنوه  بعنی میشه از جنین منم تشکیل بشه  خدادلتو شاد کنه ک دلمو شاد کر ...

الهی آمین...اره منم حس میکردم مثل نبضه ولی جنین نیست چون هنوز اونقدری نیس که بتونه ضربه بزنه یا جابجا بشه رحم هست که حالت منقبض داره نینی داره جامیگیره اونجا