2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین ترک متادوووون

129 بازدید | 48 پست

علائم ترک متادون چیه

هرچی سرچ میکنم منو از جواب دورتر میکنه 

شوهرم داره ترک میکنه(اگه دروغ نگه)

مصرفشو هی نصف کردیم

الان بی حوصلس گاهی توروز

گاهی ام معمولی

ممکنه بیشتر ازاونی ک من خبر دارم مصرف کنه؟

سیگارش کمتر شده

صبح ها گشنشه

بعدازظهرا همش میگه سیرم 

میگه پادرددارم

گاهی میگه حالت تهوع دارم

سردردداره گاهی

تو نت زده علائم ترک تعریق شدیده

امابرعکس شوهرم قبلا تعریق داشت الان سردش هم میشه و عرق نمیکنه

توروخدا کمکم کنین

تو چندروز بعداز اخرین مصرف بدنش پاک میشه

بنظرتون بااین علائم ک گفتم دورلزچشم من نمیخوره؟

بعدا از کجا بفهمم ک کامل ترک کرده یانه😔

زور تو بالاسرشه برای ترک یا خودشم خسته شده و عزمشو جزم کرده ترک کرده؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه پیگیر و نگران باشی فقط خودتو نابود میکنی اگر نخواپ تا ابد نمیکنه،اگرم حتی تصمیم‌خودشه بازم خیلی سخته و ممکنه تا مدت ها نتونه ولی خب اونقد اراده داشته باشه اخر تموم شه

ولی تو هیییییچ کاری از دستت برنمیاد

زور تو بالاسرشه برای ترک یا خودشم خسته شده و عزمشو جزم کرده ترک کرده؟

نه خودش ده روز پیش ک فهمیدم گفت دیگه حالم بهم میخوره از خودم میخوام تمومش کنم

یبارم دوسال و نیم پیش متوجه شدم منتها گولم زد ک ترک میکنه اولین بار زوری بود و من گفتم باید بزاریش کنار

این دفعه ک فهمیدم خودش گفت خسته شدم دیگه

نمیدونم راس میگه یانه

ولی گفت یه هفته ی اخر روزی شیش تاقرص ۴۰ میخورده 

الان رسوندیمش روزی یه نصفه

میگه از فردا میخوام یک چهارم بخورم

من نگفتما گفتم فعلا همون نصف بخور میگه نه

حالا نمیدونم واقعا راس میگه یاپیش من کمش کرده و میره بیرون یا سرکار میخوره

نه خودش ده روز پیش ک فهمیدم گفت دیگه حالم بهم میخوره از خودم میخوام تمومش کنمیبارم دوسال و نیم پیش م ...

اگه خودش تصمیم گرفته احتمال زیاد داره ترک میکنه . فقط تو این مدت حواست باشه اصلا فشار روانی بهش وارد نشه چون وسوسه اینکه دوباره بره سمتش خیلی زیاده

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اینجوری سرخود اصلا نمیشه باید برید کلینیک ترک اعتیادیا بیمارستان اعصاب و روانحتما عضو ngoشهرتونم بشی ...

رفتیم روانپزشک قرص ب۲ داد دوتاشو خورد تاصبح گریه میکرد و خودشو میزد ومیگفت خودمو میکشم داشت میمرد واقعا

به حدی رسید ک گفت بخدا این حالم یادم نمیره فقط این قرصارو نمیخورم خودم کمش میکنم

منم دیدم تاصبح چه حالی داشت گفتم باشه 😔

عزیزم باید خودش خواسته باشه ک ترک کنه وگرن مطمن باش دورازچشمت کارخودشو میکنه

خودش میگه خودم خسته شدم

اما چجوری بفهمم ک تموم شده؟

طبق گفته ی خودش ۶روز دیگه یک چهارم میخوره و بعدش قطع میکنه کلا

من چطور بفهمم تموم شده؟

کیت ادرار بگیرم؟ازمایش خون؟بعد از چند روز؟چیکارکنم خدایا

بهش آب بده بخوره بهترین پاکسازی ابه متادون آدمو تعریق میکنه ترک تعریق داره ولی ن مثل تعریق نعشگی عرق ...

تعریقش خیلیییی کمه اگه داشته باشه

زمانیکه میخورد حتی تو سرما خیس عرق بود

الان نه هی میگه سردمه

پاهاش خیلییی دردداره میگم ماساژش بدم میگه نه تاثیری نداره گوشتم نیس  استخونام دردداره 

اینکه پیگیر و نگران باشی فقط خودتو نابود میکنی اگر نخواپ تا ابد نمیکنه،اگرم حتی تصمیم‌خودشه بازم خیل ...

بخدا دارم روانی میشم

فقط میشه بگید بعد از ترکش چندروز بعد میتونم بفهمم تمکم شده یانه؟کیت بگیرم یا ازمایش خون یا چی؟

اگه خودش تصمیم گرفته احتمال زیاد داره ترک میکنه . فقط تو این مدت حواست باشه اصلا فشار روانی بهش وارد ...

خیلی مراقبم حتی وقتیکه عصبانی میشه با مهربونی و قربون صدقه ارومش میکنم 

بخدا دارم روانی میشمفقط میشه بگید بعد از ترکش چندروز بعد میتونم بفهمم تمکم شده یانه؟کیت بگیرم یا ازم ...

کیت داره

دقیق نمیدونم چقد باید بگذره

اگر بچه نداری بیشتر به زندگیت فکر کن

خودش میگه خودم خسته شدماما چجوری بفهمم ک تموم شده؟طبق گفته ی خودش ۶روز دیگه یک چهارم میخوره و بعدش ق ...

کلا اون موادی‌ ک‌ مصرف میکرده تا چند روز تو ادرارش‌ هست بعدش دیگه نشون نمیده ولی تو خون تا سی چهل روز هست میتونی تست هفتگانه بگیری از کالا پزشکی نشون میده چیا مصرف کرده