2777
2789

دو سه سال پیش داشتم میرفتم امامزاده صالح یه خانومی جلومو گرفت گفت من راست آینده رو بهت میگم  به زور گفت قلب پاکی داری از نامزدم گفت بعد یه تیکه پارچه دستش گرفت چند تا چیز گفت پارچه گره زد گذاشت دستش گفت اینو میبینی اگر باز بشه گره ش کار توم درست میشه ولی باید سفره بندازی دوباره پول بدی به من ، خیلی تعجب کردم واقعا بدون این که کاری کنه گره باز شده بود

خیلی ترسیدم من اصلا دنبال این چیزا نیستم اونوقت هم بچگی کردم الان میترسم 

از چیش میترسی؟ صدقه بده و ایت کرسی بخون مداوم و چهار قل

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از چیش میترسی؟ صدقه بده و ایت کرسی بخون مداوم و چهار قل

از این که گفت نانزدت خیلی خوبه اینا ولی گره میوفته اونو گره زد گذاشت کف دستش یه چیزی خوند گره باز شد گفت ولی باید سفره بندازی و پول یدی من

راس میگی این خیلی دقیق گفت یعنی ویژگی خودم و نامزدم منم ترسیدم

اره بخدا بیخیال اینا یچیزی میگن اینا اگ واقعا کاری بلد بودن بکنن خودشون ب این بدبختی و فلاکت نبودن برا چندر غاز بیخیال عزیزم 

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍

از این که گفت نانزدت خیلی خوبه اینا ولی گره میوفته اونو گره زد گذاشت کف دستش یه چیزی خوند گره باز شد ...

پول ندادی بهش؟ 

نمیدونم تجربه ندارم ولی بودم از طرفش یه پولی هر چقد کم مینداختم صدقات یه سفره هم بنداز لازم نیس زیاد باشه حتی اعضای خونوادتم میشه 

من بودم میکردم نمیدونم دلم نمیخواد دلم یجوری بشه

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
پول ندادی بهش؟ نمیدونم تجربه ندارم ولی بودم از طرفش یه پولی هر چقد کم مینداختم صدقات یه سفره هم بندا ...

۵۰ هزار تومن دادم بهش شمارشو داد ولی من انداختم دور صدقه میدم خیرات میدم برا شهدا هم

اره۵۰ تومنم اونموقع بهش دادم

میگم ک منم تو دامشون افتادم اگ بدونی اینا چ اشغالایی ن شوهر دوستم پلیسه میگفت بچه های سالم ک دزدی ن یا از بابا مامان معتادشون میخرن رو دست و پاها شونو میبرن یا چشماشونو کور می‌کنن برای گدایی هیچی نمی‌دن بخورن بچه ها تا لاغر باشن بیشتر ترحم بشه بهشون اصلا دیگ نرو سمت اینا 

مرا دخمه در خاک ایران کنید🤍