2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خب خدا رو شکر  عزیزم احیانا لگن بزرگی نداری؟  منم اصلا تا روز آخر شکم نداشتم، حتی با لبا ...

سلام زینبی جون

من از بچه ها پرسیدم کسی پاسخ نداد. می خواستم بدونم تو میشناسی کسی رو که تجربه دوتا پانکچر در یک سیکل داشته باشه و بهم معرفیش کنی؟ دکترم بهم پیشنهاد داده دو بار پانکچرم کنه در یک ماه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما چه آزمایشی دادی؟ پس چرا دکتر من هیچ آزمایشی برام ننوشت؟ من قبل بارداری تیروئیدم ۲ونیم بود ...

عزیزم من سونو ساک که رفتم یعنی ۱۶ روز بعد از انتقال واسم آزمایش نوشت گفت دوهفته بعد که واسه قلب میای جواب رو با خودت بیار.واسم آزمایش خون و ادرار نوشت .که مشخص شد تیروئیدم داره می ره بالا فوری قرص نوشت و گفت از فردا شروع کن.به نظرم حتما برو برات بنویسه صبر نکن تا سه هفته دیگه.تیروئید خیلی خیلی مهمه روی هوش بچه تاثیر می ذاره. واسه من ۴.۵ بود که برای بارداری زیاده تازه من قبل از انتقال دادم ۱.۵ بود به این سرعت رفته بالا .اصلا سهل انگاری نکن همین امروز برو برات بنویسه فردا برو آزمایش

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
مرسي عزيزدل مهربون انشالله به خيري بگذره. عزيزم قبل از انتقال قرص ويتامين خاصي مصرف كردي؟

نه من چیز خاصی مصرف نکردم فقط همون فولیک اسید و ویتامین دی .همین .هر دارویی هم بهم داد سر ساعت مصرف کردم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
خداروشکر عزیزم ان شاالله بارداریت بسلامتی  طی بشه گلم برای همه منتظرا و من دعا کن تروخدا  ...

عزیزم مرسی از دعای قشنگتچشم اگه قابل باشم حتما ان شاءالله خداوند دلتو شاد کنه بحق امام رضا 

خدایا شکرت. انشالله گلم برای ما هم خیلییییی دعا کن. پس مشکلتون خیلی حاد نبوده من همسرم موروفو و تحرک ...

اره حاد نبود وای ۴ ساله منتظرم 

فقط خدا باید بخاد عزیزم خودتون رو بسپرین ب دستهای پر مهرش

ان شاءالله روزی خودت عزیزم انشاءالله خونه ات پر بشه از صدای نی نی هات 

اره حاد نبود وای ۴ ساله منتظرم  فقط خدا باید بخاد عزیزم خودتون رو بسپرین ب دستهای پر مهرش ان ...

وای بعد ۴ سال انشالله که خدو برات حفظش کنه. آره توکلمون فقط به خداس قربونت برم الهی آمین

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دخترا من از دیروز که جواب آزمایشم گرفتم همش تو فکرم.واسه همین خوابم نبرد .هر کس میتونه کمک کنه  ...

سلام عزیزم مکمل مشکل نداره حتما بخور واسه تیروییدمنگران نباش قرص رو مرتب استفاده کن 

کم کاری تیروئید باعث سقط میشه ولی در صورتیکه تنظیم باشه با قرص مشکلی پیش نمیاد 

واسه چربی هم نگران نباش فقط رعایت کن همین

مرسی عزیزم امیدوارم که برای تو هم بهترین ها پیش بیاد. به نظرم دکتر نصر عالیه اگه دوست داری یه بار مر ...

مرسی عزیزم... 

سه شنبه بتام ۴۷۸ بود، شنبه دوباره دادم شده ۱۰۷۱ که به اندازه کافی زیاد نشده. روز ۲۷ انتقال ۱۰۷۱ خیلی کمه 😔😔😔

ساک هم دیده شده ولی ۳ میلیمتر... خیلی کوچیکه

باید باز این هفته برم سونو

فکر نکنم بمونه 😭 خیلی سخت میشه اگر سقط بشه و مجبور بشم چند ماه صبر کنم برای انتقال بعدی 😭

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بچه ها پس چرا دکتر من که ازش پرسیدم تیروییدم 4هست و زیاده؟ گفت نه رنج طبیعیه آزمایشگاه و زیاد نیست. ...

عزیزم تیروئید در ادم عادی تا ۵ نرماله ولی بارداری در سه ماهه اول تا ۳.۹ نرماله واسه ۴.۵ باید قرصاستفاده کنی حتما ی متخصص غدد برو فدات

سلام عزیزم خوبی؟ گل پسری خوبه؟ میگم لی لا جان من الان ۷ هفتمه هفته پیش رفتم دکتر قلبشو دید ولی هیچ ...

عزیزم باید آزمایشات مرحله اول بین ۶تا ۱۰ هفته بارداری انجام بشه حتما دکترت فراموش کرده درخواست بده

آزمایشات 

CBC-diff

UA

FBS

TSH

HBSAg

BUN. Cr

BGRH

اینا آزمایش خون و قند و تیروئید و تعیین گروه خون هستن آزمایش خاصی نیس ک نگرانش باشی ولی باید انجام بدی عزیزم