2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ببین گلم خیلی بستگی داره چسبندگی چه جوری و به چه علت باشه  هیسترو سونو رحم رو بررسی میکنه  ...

يعني با سونو هیستروگرافی لوله ها رو نمیتونن بررسی کنن؟

در هر صورت سالین رو وارد رحم می کنن و اگر از لوله ها رد نشه و تو حفره شکمی نریزه مشخصه لوله ها گرفتگی داره

اما چون سالین با فشاری که مایع حاجب تو عکس رنگی وارد رحم میشه ، وارد رحم نمیشه ، بعیده بتونه چسبندگی سطحی لوله ها رو مثل عکس رنگ باز کنه ، درسته؟

مبارک باشه😍😍😍 بنظرم نمیشه بگی. من روز ۱۴ ۱۷۵۰ بود اما یدونه است . دوستم تعیین جنسیت بود روز چهارد ...

وای من انقدر دو قلوی دختر پسر دوست دارم🥰 کاش خدا به منم بده. ای خدا🤲

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشه😍😍😍 بنظرم نمیشه بگی. من روز ۱۴ ۱۷۵۰ بود اما یدونه است . دوستم تعیین جنسیت بود روز چهارد ...

خدا نی نی تو سلامت نگهداره .ممنون عزیزم. والا بیشتر واسم سلامتیشون مهمه ولی نمیخام ۳قلو باشه توکل بخدا بببینیم چی میشه

سلام عزیزم مرسی حتمااا من همش به یادت همتونم هر وقتم نی نی تکون می خوره میگم خدایا ایشالا همه بزودی ...

قربونت برم عزیزم 

حتما هستی عزیزم🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

اونایی که الان نی نی تو دلتون دارید بیاید نفری یه صلوات بفرستید برای ماها که انتقال دادیم... شاید با صلوات شما خدا لطفی کرد و ما هم مامان شدیم..

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
به نظر منم حتما برو مطبش تو مرکز ممکن خیلی روزا نباشه بگن با دکتر جایگزین وردار یا اینکه روز عمل پان ...

آره دیگه صد در صد میرم مطبش اصلا نمیتونم قبول کنم اینجوری اعصابم خورد میشه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم دکترم میگفت میخوام رحمت تحت تاثیر هیچ چیزی نباشه همه چیز اطرافش آروم باشه (ببخشید ترجمه کردم ...

چقدجالبببب،ممنون خواهری ازتوضیحاتت

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
والا من هنوز نمیدونم کی تخمک کشیمه شنبه دوبارع میرم سونو 

عزیزم شما روز ۱۲ الی ۱۴ پریودی رو تخمک کشی حساب کن ولی به نظر من روز ۹ یا ۱۰ حتما نزدیکی داشته باش ک فاصله نزدیکی زیاد نشه تا روز تخمک کشی ونمونه گیری اسپرم همسرتون 

[QUOTE=176545880]

دوستان من دیروز گفتم پریود شدم، اما از دیروز ظهر تا الان فقط چند بار لکه بینی قهوه ای داشتم. نمیدونم چیکار کنم، به نظرتون بخاطر مصرف داروهای آی یو آی هستش؟  

اگه ممکنه زینب بابا رو تگ کنید ، من نمیدونم چطوری باید تگشون کنم.

ممنونم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
خیلی ممنون عزیزم 😍 😍 😍 😍  ان شاالله عزیزم  فعلا که همه قدیمی ها مامان شدن خدا رو شکر ...

زینب جون میشه اگه جواب سوالم رو میدونی بهم بگی؟  

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
ببين راستش تحت نظر دكتر طب سنتي بود، چندتا گياه قاطي ميكرد روش عسل ميريخت ميداد، بعد ميگفت مثلا روزي ...

آدرس عطاری که میرفتی اگه توی تهرانه بهم میگی دقیقش رو 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤