2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
آره البته من پرگووریس به بدبختی پیدا کردم 16تا خردیم 30تا hmg داده دکتر حالا انشاءالله اگه وضعیت اسپ ...

انشالله عزیزم خوب کاری کردی گرفتی وقتی تاریخ دارن اشکال نداره. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

@زینبی_بابا    

سلام زینبی جون من شوهرم داروهاشو واسه اسپرم شروع کرده ولی وسطای اسفند دوره دو ماهه داروهاش تموم میشه ولی ما میخوایم فروردین پانکچر بشیم حالا یعنی باز باید بگم داروهاشو تمدید کنه دکترش یا نه نیازی نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی! منم خیلی ناامید بودم ولی اونجا دیدم بیشتر خانما ۴تا و ۵تا داشتن فقط چند نفر بالای ۱۰تا بود ...

آره احتمالا این سری دوزشم بیشتر کنن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
آره شنیدم گونال و سینال اونقد قوی نیستن 

ببین داروها بستگی داره بدنت چطور واکنش نشون بده. من دفعه اول پیورگان و پرگووریس و هاچ ام جی داشتم اما فقط ۵ تخمک بالغ داشتم اما دفعه دوم فقط روزی ۱۵۰ واحد  گونال داشتم که ۱۱ تخمک بالغ داشتم.همه اینا بستگی داره که بدنت چطور واکنش نشون بده به اون دارو

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ببین داروها بستگی داره بدنت چطور واکنش نشون بده. من دفعه اول پیورگان و پرگووریس و هاچ ام جی داشتم ام ...

واقعا بازم خدا رو شکر کاش آدم میدونست که با چه دارویی بدنش بهتر جواب میده.

خانما من میخام بعد از عید برم رویان برای شروع درمان از اول تاحالا فقط محرک خوردم میخاستم ببینم مراحله ثبت نامش چطوره

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

سلام بچه ها 

دکتر بهم کلی قرص مکمل داده حدود ۱۳ تا. حالت تهوع گرفتم چند روزه. کسی راهکاری داره برای از بین بردن تهوع؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
زینب جان هاپیر شدم و عصر بستریم کردن حالم خیلی بده نفس تنگی دارم درد برام دعا کنید قراره فردا آب شکم ...

اصلا نگران نباش عزیزم منم این دوران رو گذروندم آب رو بکشن راحت میشی🌹🌹🌹🌹🌹

@pishool     راستی گلم جنین شناس بیمارستان آبان چه طوره خوبه  

والا من تعريفشونو شنيدم و خودشون خيلي خودشونو قبول دارن نسبت به ابن سينا. 

از دكتر هم ميتوني بپرسي كه كدومو بيشتر قبول داره. فكر ميكنم جوابشون آبان باشه😁

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اهان خداروشکر منم دیگه خودمو بستم به چیزای مقوی ایشالا نینی هم خوب وزن بگیره ...من پسربزرگم بوره شبی ...

ای جونممم نمی دونم چشای شوهرم رنگیه همش میگم این مشکی میشه  خخ البته که چشم مشکی جدابه ولی خوب رنگیم دوست دارم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
@pishool     راستی گلم جنین شناس بیمارستان آبان چه طوره خوبه  

البته دكتر هميشه با تيم هاي خوب كار ميكنه، مطمئنا تيم ابن سينا هم تيم خوب و كار بلدي هستن. خيليا نتيجه گرفتن خداروشكر

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
والا من تعريفشونو شنيدم و خودشون خيلي خودشونو قبول دارن نسبت به ابن سينا.  از دكتر هم ميتوني ب ...

خب خدا رو شکر. ممنونم اگه باز چیزی لازم بود که بدونم بهم بگو خیلی خوبه که شما تجربه دارید و منو کمک میکنید