2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ببخشيداااا ولي يه سوال حياتي دارم، شما يبوست نشدي؟  من خيلي ميترسم نميدونم چكار كنم دكترم شرب ...

عزیزم منم مثل شما یبوست داشتم اونم شدید.بهترین چیز برای یبوست که برای خودت و نی نی هم مفیده گلابی.من همه چیز رو امتحان کردم گلابی به اختلاف از همه ی تجویز ها جلوتره.امتحان کن عزیزم❤روزی یه دونه گلابی ترجیحا شبا بخور

نه عزیزم اصلا اقدام نداشتیم چون تو امریکا  بهمون میگفتند از ده روز قبل از انتقال اصلا نزدیکی ن ...

عزيزم من خيلي احتمال ميدم كه حاملگي اتفاق افتاده و به اميد خدا داره خوب پيش ميره .دكتر من بعد از ميكرو منفي سونو ميكنه بعد ميگه دارو قطع بشه يا نه. يكي از علت هاش همين هست كه به هر دليلي ممكنه بتا هنوز در خون ترشح نشده.حتي خودم وقتي بتام ٤ بود منو سونو كرد و گفت جنين جاي خوبي قرار نگرفته و ابتداي لوله بود و گفت اگر رشد كنه خطرناكه و گفت داروهات رو قطع كن .يعني اگر جاش مناسب بود فكر ميكنم صبر مي كرد بتا بالا بره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما شماها قبل پانکچر ببخشید ترشح تخمک گذاری داشتید؟ من دارم نگرانم نکنه تخمک ها آزاد بشن؟&nbs ...

من داشتم خيلي هم زياد بود ولي تخمك آزاد نشده بود نگران نباشيد

مرسی عزیزم برام دعا کن مرکز ناباروری میلاد مشهد  این سری رفتم رضوی

چشم گلم ختما برات دعا میکنم ...ایشالله که بزودی خوش خبر بیای ...عزیزم مرکز نوین بهتر میست؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
پیشنهاد همسرم بود از اول ازدواج.ولی من راضی نبودم...تا اینکه بعداز ۳سال درمان منم راضی شدم و الان من ...

گلم میشه درخواست دوستییمو قبول کنی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم منم مثل شما یبوست داشتم اونم شدید.بهترین چیز برای یبوست که برای خودت و نی نی هم مفیده گلابی.من ...

وااااي مرسي عزيزم، بپزم؟ بصورت كمپوت؟ 

چون الان به و سيب رو بصورت پخته ميخورم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سمر جون دورت بگردم امکان داره ازمایش هایی رو که دادی برامون بگی؟ یاعکس بفرستی؟ نمیدونم شاید ایندفعه ...

چشم عزیزم حتما میفرستم فردا . دکتر زرنانی گفتن احتیاج به هیچ دارویی ندارم همون حرفی که دکتر علیرضایی زده بودن. هنوز یدونه از فاکتورام جوابش نیمده البته تا اونم جوابش بیاد باید ببینم اون چیه... تا اینجاش که گفتن نیاز ندارم

در اندک من تویی فراوان یارب..
الهی فدات شم مرسیی اره بخداا ، انشالله اینبار رشد کردنشو ببینممم تا ۹ ماه 🙏🙏 🧡ایشالا دل همه شاد ب ...

خداروصدهزار مرتبه شکر عزیزم ایشالله نه ماه رو عالی طی کنی 

در اندک من تویی فراوان یارب..