2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044857 بازدید | 684416 پست
بچه ها یه سوال دارم لطفا هر کی تجربش کرده بگه ، من امروز سمت چپ بدنم تا پام حس قلقلک دارم ، مور مور ...

من تو انتقالم تا وقتی دارو و آمپول مصرف می کردم پاهام مورمور میشد یا سوزن سوزن گاهی هم سر میشد. اینها عوارض داروهاست نگران نباش چیزی نیست.😊

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز ۱۶ انتقالممم ازمایش دادم مثبت بودم ، دعام کنید اینسری دلمم شاد بشه ، برام بمونه🙏🙏🙏🧡😍

خداروشکر.امیدوارم که ۹ ماه دیگه بغلش (ون)کنی و دل خودت و خانوادت شاد باشه.

خداروشکر.امیدوارم که ۹ ماه دیگه بغلش (ون)کنی و دل خودت و خانوادت شاد باشه.

ممنونم عزیزم🙏🙏🧡😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خداروشکر عزیزم خیلی مبارکه 💛🧡

مرسی عزیزم😍🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من تو انتقالم تا وقتی دارو و آمپول مصرف می کردم پاهام مورمور میشد یا سوزن سوزن گاهی هم سر میشد. اینه ...

انشالله پس چیزی نیس😊🙏

دوستان من هنوز نمیدونم واقعا باردار نیستم یا هستم... من روز ۱۶ انتقالم بتام ۷۹ بود، بعد روز ۱۸ همون ...

وای عزیزم انشالله به حق فاطمه زهرا باردار باشی فدات شم برات دعا میکنم به خدا اشک توی چشمام جمع شد اگه خدا بخواد آره امکان هر چیزی هست انشالله که نی نی هست برات خیلییییی دعا میکنم 😍😍😍😍

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم نباید خودتو با بقیه مقایسه کنی اینجوری الکی استرس میگیری من خودم جنین سه روزه انتقال دادم و تا ...

به سلامتی تبریک میگم

برای منم دعا کنیین

نرسی بابت جوابتون

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭