2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
دوستان من هنوز نمیدونم واقعا باردار نیستم یا هستم... من روز ۱۶ انتقالم بتام ۷۹ بود، بعد روز ۱۸ همون ...

وای خدای من اشکم در اومد مبارکه ترانه جونم معجزه ی خدا شده😭

خدای من معجزه ای کن برایم به وسعت زره ای از عظمتت❤
عزیزم بعد انتقال چه دارو هایی داشتی؟  آمپولم داشتی واینکه یخچالی بودن یا نه ممنون میشم جواب ب ...

من بعد انتقال همون داروهاییی رو دارم که از سه روز قبلش بهم دادن

روزی دوتا شیاف پروژسترون و یک امپول پروژسترون

هر ۸ ساعت هم استرادیول

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز ۱۶ انتقالممم ازمایش دادم مثبت بودم ، دعام کنید اینسری دلمم شاد بشه ، برام بمونه🙏🙏🙏🧡😍

ای جون عزیزم مبارکه همش تو فکرت بودم عزیزم چرا نمیگی 

بتات این دفعه چند بود؟  

دوستان من هنوز نمیدونم واقعا باردار نیستم یا هستم... من روز ۱۶ انتقالم بتام ۷۹ بود، بعد روز ۱۸ همون ...

عزيييييزم انشاالله مبارك باشه😍😍

فقط به مثبت شدنت فكر كن

چه چيزايي رو رعايت كردي؟ من الان روز دوم از انتقال هستم، برام دعا كن♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ممنونم كه جواب دادي و از نگراني منو درآوردي.  از قبل انتقال داشتي يا تازه اينجوري شدي؟ من از ر ...

من دو سه روز داشتم کلا و از فردای انتقال رفع شد نمیدونم

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

وای خداروشکر عزیزم حتما یه معجزه هست🙏🙏من فکر میکنم این حاملگی ربطی به میکرو نداره.تو این مدت اقدام داشتین؟!شاید یه فولیکول داشتی آزاد شده

مبارکه عزیزم به سلامتی بتات چند بود؟

مرسی عزیزم 

۱۴۷۸

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
ای جون عزیزم مبارکه همش تو فکرت بودم عزیزم چرا نمیگی  بتات این دفعه چند بود؟  

مرسی عزیزم ، ۱۴۷۸

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
مبارک باشه خانوم گل الهی که صحیح و سلامن بغلش میکنی

ممنونم عزیزم🙏😊

وای مامانو سوفی جونم چشمام گرد شده از پیامت

وای این قشنگترین پیامیه ک تا الان اینجا خوندم

مبارک باشه عزیزم چقدر برات خوشالم اگه بدونی چشمام پر از اشک شده، خیلی برات دعا کردم. 

خدایا شکرت، بخدا این نی نی با تمام وجودش برات می مونه👶❤ بالاخره جواب زحمتات رو دیدی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انشالله این بار به سلامتی استراحتت درچه حد بود

انشالله مرسی عزیزم ،اینسری استراحتم بیشتر بود 

وای خداروشکر عزیزم حتما یه معجزه هست🙏🙏من فکر میکنم این حاملگی ربطی به میکرو نداره.تو این مدت اقدام ...

نه عزیزم اصلا اقدام نداشتیم

چون تو امریکا  بهمون میگفتند از ده روز قبل از انتقال اصلا نزدیکی نداشته باشین اینجا هم رعایت کردیم

بعدشم اقدام نکردم گفتم تا بتام مثبته اقدام نکنم

اصلا ماه انتقال با دارو کاری میکنند تخمک گذاری انجام نشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم توکل به خدا  ولی کلا کیفیت تخمک ارتباط مستقیم داره با نوع دارو و نوع سیکل، اینا رو میگم ...

مرسی عزیزم. داروی اصلیم که گونال اف بود خارجی بود. ولی بقیش ایرانی. پی دی هوموگ, ستروناکس و هاش سی جی. دکتر گفت دوز ماکزیموم برات نوشته بودم که خیلی از مراکزم اینقدر نمینویسن