2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
مرسی عزیزم. داروی اصلیم که گونال اف بود خارجی بود. ولی بقیش ایرانی. پی دی هوموگ, ستروناکس و هاش سی ج ...

پس گلم اگر جنین شناسی اعلام کرد کیفیت تخمک خوب نبوده، اون گونال رو فکر کنم عوض کنن یا سیکل رو مثلا اگر بلند بوده کوتاه کنن یا هر دو تغییر یا یکی از اونها که دیگه بیشتر بلد نیستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیلا جون ببخش اینو میگم ولی ربانی هیچی بارش نیست هیچی بنظرم حتی برای کارای معمولی هم تحت نظرش ن ...

گلم شما چرا رفتی تحت نظر دکتر ربانی؟ کسانی پیششون میرن که یا میخوان پیش دکتر آصف جاه جراحی کنن و یا جراحی کردن و برای چکاب بعد از عمل میرن که در این زمینه بسیار دکتر حاذقی هستن ، من چون عمل کردم رفتم چکاپ کنم و در ارتباط با آزمایشات قبل بارداری و ذخیره تخمدان و آزمایشات هورمونی و غیره تحت نظر ایشون نیستن چون تو حوزه تخصصشون نیست ، شمام در این زمینه ها باید پیش متخصص خودش بری به نظرم دکترتون رو اشتباه انتخاب کردین و گرنه در زمینه خود آناتومی و تشخیص مشکلات رحم که نیاز به جراحی یا هیسترو دارن بسیار حاذق هستن و قابل اعتماد

پس گلم اگر جنین شناسی اعلام کرد کیفیت تخمک خوب نبوده، اون گونال رو فکر کنم عوض کنن یا سیکل رو مثلا ا ...

زینبی جون سلام عزیزم دکتر به من گفت ۹ اسفند وقت زایمانته ایشالا کی بهم نامه میده برای بیمارستان؟ الان ۳۵ هفته و ۴ روزمه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
زینبی جون سلام عزیزم دکتر به من گفت ۹ اسفند وقت زایمانته ایشالا کی بهم نامه میده برای بیمارستان؟ الا ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 به سلامتی 

راستش چون من اورژانسی سزارین شدم اصلا نمیدونم چه روندی داره🙈🙈🙈🙈

چشم عزیزم حتما میفرستم فردا . دکتر زرنانی گفتن احتیاج به هیچ دارویی ندارم همون حرفی که دکتر علیرضایی ...

فدات مرسی .ببخش اسباب زحمت شدم .خداروشکر که نیاز به سرم وداروی خاصی نداری.دعا میکنم بااولین انتقالت به خواسته قلبیت برسی 

سلام عزیزم 😍 😍 😍 به سلامتی  راستش چون من اورژانسی سزارین شدم اصلا نمیدونم چه روندی داره🙈🙈 ...

سلامت باشی مرسی عزیزم والا این اخرا سخته خیلی سنگین‌شدم خوابیدن و ماشدنم خیلی سخته

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
روز ۱۶ انتقالممم ازمایش دادم مثبت بودم ، دعام کنید اینسری دلمم شاد بشه ، برام بمونه🙏🙏🙏🧡😍

سلام خوبی؟؟من بعد چنوقت اومدم سایت پیام شمارو ک دیدم نمیدونی چقدر خوشحال شدم الهی ک امام رضا بچتو حفظ کنه و سالم و سلامت بغل بگیریش ..داروهات ب نسبت قبل تغییر کرد؟؟منم چن روزه انتقال دادم سایت نمیام ک استرسی نشم شما چ چیزاییرو رعایت کردی؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلامت باشی مرسی عزیزم والا این اخرا سخته خیلی سنگین‌شدم خوابیدن و ماشدنم خیلی سخته

سلام عزیزم انشاالله بسلامتی بغل بگیریش..اسمم انتخاب کردی؟؟توروخدا برا منم دعا کن

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
فدات مرسی .ببخش اسباب زحمت شدم .خداروشکر که نیاز به سرم وداروی خاصی نداری.دعا میکنم بااولین انتقالت ...

مرسی عزیزدلم از دعای زیبات. این چه حرفیه اصلا زحمتی نیست گلم خیالت راحت فردا حتما برات میزارم . 

در اندک من تویی فراوان یارب..
آره من دوتا فیبروم بود اما بزرگ بود، با دکتر عطار شاکری ام  چه جالب یعنی بستگی به تعداد داره؟! ...

والا مطمئن نیستم احتمال میدم ، البته دکتر من دکتر نصره که همه چیزو با جزئیات و با پایین ترین احتمال بیان می کنن 

بچه ها سلام کسی با بیهوشی انتقال نداده؟

سلام 

نه عزيزم من بدون بيهوشي بودم.

چرا با بيهوشي ميخواي؟ 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم من روز ۲۲ انتقال رفتم برای سونوی ساک که دکتر گفت سه هفته بعدش بیا برای سونوی قلب یعنی میشد ۲۵ ...

من باید فردا برم سونو قلب ولی به نظرم خیلی زوده فردا دقیقا روز ۳۰ انتقالمه.میترسم برم تشکیل نشده باشه استرس بگیرم .من روز ۱۶ انتقالم رفتم با سونو واژینال ساک رو دید.به نظرت چیکار کنم بذارم هفته بعدی برم یا همین هفته.صبرمم کمه اخه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
گلم شما چرا رفتی تحت نظر دکتر ربانی؟ کسانی پیششون میرن که یا میخوان پیش دکتر آصف جاه جراحی کنن و یا ...

بله گلم من هم پیش دکتر آصف جاه عمل شدم و بعد چند ماه اقدام که نشد بیخبر از همه جا برای چکاپ رفتم که وضعیت رحم و اندومتریوزم چک بشه که فهمیدم دکتر آصف جاه دیگه خودش ویزیت نمیکنه و ارجاع شدم پیش دکتر ربانی و اعتماد کردم ولی بعد چندین ماه حتی متوجه ذخیره من یا چسبندگی مجدد تخمدان من نشدن متاسفانه! بهرحال متخصص زنان و نازایی هستن و این چکاپ ها جز اولیه ترین کارها هست وگرنه خودشون باید میگفتن من فقط تخصص رحم دارم شما برو پیش دکتر دیگه‌ای چکاپ شو‌ نه اینکه با سن و ذخیره لب مرزی من چند ماه وقت تلف کنن 

عزیزم من که قصد ناراحتی نداشتم فقط خواستم تجربم رو بگم کسی دیگه اشتباه من رو نکنه و اعتماد بیجا نکنن