2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
ببخشيداااا ولي يه سوال حياتي دارم، شما يبوست نشدي؟  من خيلي ميترسم نميدونم چكار كنم دكترم شرب ...

من روغن زیتون میریزم تو قاشق میخورم شبا ، سالاد کاهووو با روغن زیتون ، خود زیتون میخورم ، آلو بخارا خیس کرده میخورم ، اوکیم خداروشکر ، تازه اینکارارو میکنمم یه موقع هایی مشکل دارم  سریع میام روغن زیتون میخورم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو شکر مثبت شدی مبارکت باشه التماس دعا واسه ماهایی که هنوز منتظریم.

مرسی عزیزم ، انشالله خدا دلتوووو شاد کنه گلممم🧡🙏

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
مبارکه آدریانا جان به سلامتی انشالا نی‌نی این دفعه ۹ماه تمام میچسبه دلت ❤️ سال دیگه روز مادر بغلته&n ...

انشالله مرسی گلم از دعای قشنگت☺🧡🙏

نه همدان 

من صبر میکنم تا شوهرم نتیجه سی تی اسکن سه بعدیش بیاد ببره دکتر و تصمیم عمل نهایی بشه. بعد دوباره باید سه ماه آزگار یا حتی بیشتر بگذره با تقویت و همه کار, تا دوباره تست بده معلوم شه شرایط سیکل جدیدو داشته باشه. من بهش میگم بریم تهران. اون میگه بریم یزد. نمیدونم تهران بهتره یا یزد؟ چون همکارای دوستش که کرمانشاهی بودن رفته بودن یزد جواب گرفته بودن

دوستان من هنوز نمیدونم واقعا باردار نیستم یا هستم... من روز ۱۶ انتقالم بتام ۷۹ بود، بعد روز ۱۸ همون ...

سلام عزیزم ،مبارک باشه ،انشالله که همه چی به خوبی پیش میره ،خیلی خوشحال شدم براتون ،خدا رو شکر که نتیجه زحماتت رو داری میبینی مامان سوفی جان 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
روز چند انتقالی ؟؟ خوب کاری میکنی 

روز دوم، پنج شنبه انتقال دادم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من روغن زیتون میریزم تو قاشق میخورم شبا ، سالاد کاهووو با روغن زیتون ، خود زیتون میخورم ، آلو بخارا ...

مرسي عزيزم از اينكه راهكار دادي. آلو رو انجام ندادم ولي سالاد و روغن زيتون رو ميخورم هم ناهار هم شام 

مرسي واقعا عزيز دلم😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
روز دوم، پنج شنبه انتقال دادم

بسلامتی عزیزم ، استراحت کن اینروزارو ، به خودتم برس 

مرسي عزيزم از اينكه راهكار دادي. آلو رو انجام ندادم ولي سالاد و روغن زيتون رو ميخورم هم ناهار هم شام ...

فدات عزیزم 😚😚

بسلامتی عزیزم ، استراحت کن اینروزارو ، به خودتم برس 

آره فعلا همش درازكش هستم، دكتر گفت بعد از چهار روز توي خونه كمي راه برو ولي كار نكن

فدات عزیزم 😚😚

عزيزي😘😘

آره فعلا همش درازكش هستم، دكتر گفت بعد از چهار روز توي خونه كمي راه برو ولي كار نكن

اره عزیزم ، انشالله مثبتی گلم توکل بخدا☺🧡🙏

اره عزیزم ، انشالله مثبتی گلم توکل بخدا☺🧡🙏

انشاالله عزيزم😍😍 ممنون از دلگرميت♥️🌸