2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044854 بازدید | 684415 پست
فکر کنم دو قلو باشن 😍

انشالله هر چی به صلاحه بشه😀☺☺

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من هنوز نمیدونم واقعا باردار نیستم یا هستم... من روز ۱۶ انتقالم بتام ۷۹ بود، بعد روز ۱۸ همون ...

عزیزم من چند سال قبل برای اولین بار خواستم اقدام کنم برای بارداری همون بار اول حامله شدم،منتها من از اول خونریزی شدیدی داشتم مثل شما دفعه اول بتام ۳۷/۵ بود فرداش شده بود ۳۵ که گفتن کوچیک بوده احتمالا سقط شده بعد هر ۳۶ساعت یکبار آزمایش میدادم که بتا دو برابر بالا می‌رفت تا ۲۰۰۰ رفت ولی تو سونو نه ساک دیده میشد نه تو سونو واژینال تو لوله دیده میشد،تا اینکه تو ۸هفتگی تو لوله راست دیده شد(حاملگی خارج رحمی)بود که بصورت اورژانسی کورتاژ کردن،از اون به بعد هم فهمیدم که چون انسداد لوله دارم و بطور مادرزادی یه لوله و تخمدان دارم نمیتونم طبیعی باردار بشم و باید آی وی اف کنم،ولی خدا رو شکر شما فکر کنم لکه بینی و خونریزی نداری و ساک حاملگی هم داخل رحم دیده شده،نگران نباش احتمالا دیر لانه گزینی کرده

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
روز ۱۶ انتقالممم ازمایش دادم مثبت بودم ، دعام کنید اینسری دلمم شاد بشه ، برام بمونه🙏🙏🙏🧡😍

ای جان مبارکههه مبارکهههه ایشالا بسلامت این دوران و بگذرونی و بسلامت بغلش (ون) کنی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
روز ۱۶ انتقالممم ازمایش دادم مثبت بودم ، دعام کنید اینسری دلمم شاد بشه ، برام بمونه🙏🙏🙏🧡😍

خدا روشکر عزیزم ،مبارکت باشه ،انشالله که بارداری خوب و راحتی داشته باشی وبه سلامتی بغلش کنی 🙏😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مبارکه 🎊😍💐🎈🌹 انشاالله به سلامتی،برا منم دعا کنید فردا روز ۱۴ انتقال هستم میرم آزمایش بدم،انشاالله که منم با خبرای خوبی بیام

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
غذای بدون ادویه میخورم ، قرمه سبزی اینا نخوردم ، سوپ پای مرغ میخورم ، مرغ و گوشت میخورم جفتشوو منتها ...

دقيقا منم الان بدون ادويه غذا هارو ميخورم، قابل تحمله خداروشكر😂 من نشاسته و آب هم دو روزه ميخورم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
غذای بدون ادویه میخورم ، قرمه سبزی اینا نخوردم ، سوپ پای مرغ میخورم ، مرغ و گوشت میخورم جفتشوو منتها ...

ببخشيداااا ولي يه سوال حياتي دارم، شما يبوست نشدي؟ 

من خيلي ميترسم نميدونم چكار كنم

دكترم شربت لاكسي ژل داده ولي اصلا تاثير نداره🤦🏻‍♀️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ای جان مبارکههه مبارکهههه ایشالا بسلامت این دوران و بگذرونی و بسلامت بغلش (ون) کنی

ممنونمم عزیزم انشالله🙏🧡

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
خدا روشکر عزیزم ،مبارکت باشه ،انشالله که بارداری خوب و راحتی داشته باشی وبه سلامتی بغلش کنی 🙏😍

ممنونم گلمم انشالله☺🙏🧡

مبارکه 🎊😍💐🎈🌹 انشاالله به سلامتی،برا منم دعا کنید فردا روز ۱۴ انتقال هستم میرم آزمایش بدم،انشاال ...

مرسی عزیزم ، انشالله فرداا با خبرای خوب میای خوشحالمون میکنی☺🙏🧡

دقيقا منم الان بدون ادويه غذا هارو ميخورم، قابل تحمله خداروشكر😂 من نشاسته و آب هم دو روزه ميخورم

روز چند انتقالی ؟؟ خوب کاری میکنی