2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
عزیزم شما روز چند انتقال آزمایش بتا دادی؟ چند بود بتات؟

خوبی‌عزیزم

کی‌انشالله‌به‌سلامتی‌آزمایش‌میدی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یکی ازدوستان چندروز پیش همینجا گفتند ک دوشب پشت سرهم نزدیکی داشتیم ضخامت رحم بهتر شد

ماداشتیم وهیچی نشدوالا, برعکس دوروزم لک بینی دیدم. اصلا موندم. بنظرت دفعه بعد چه داروهایی میده؟؟؟ من دیگه سردرنمیارم

اهان انشالله هیچی نیست. منم دیگه بلیط بگیرم برگردیم سیکلم کنسل شد موند ماه بعد, الان ضخامت6شده بود گ ...

عزیزم‌ناراحت‌نباش

شایدیه‌حکمتی‌داشته..

انشالله‌ماه‌بعد‌فرتیل‌سی‌ام‌روروزی‌دوتابخور

پیاده‌روی‌کن‌‌‌همراهش‌آب‌زیادبخور

لوبیاسبز‌هم‌که‌میگن‌خوبه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

سلام خواهرا ببخشید  یه سوال میپرسم بهم نخندید😁من چند روز دیگه تخمک کشی دارم البته هنوز امپول ازاد سازی نزدم .میشه قبل تخمک کشی نزدیکی داشت یانه؟

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
مرسی از راهنماییتون به نظرم اومد دوستان این حرف رو زده بودن برای همین مجدد پرسیدم  دکتر گفت خ ...

آفرین همین کار درسته. ایشالله با تخمکهای خودت باردار میشی. برای خدا کاری نداره. بنظر من که ذخیرت اونقدرم کم نیست.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام گلم خوبی؟ چه خبر؟ سیکل من کنسل شد

سلام‌عزیزدلم

ناراحت‌نباش..مطمعن‌باش‌یه‌حکمتی‌داشته‌بمونه‌براماه‌بعد

سلام خواهرا ببخشید  یه سوال میپرسم بهم نخندید😁من چند روز دیگه تخمک کشی دارم البته هنوز امپول ا ...

سلام عزیزم 

نه تا سه روز قبل پانکچر نزدیکی نداشته باشید چون روی اسپرم همسرت تاثیر داره

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم‌ناراحت‌نباش شایدیه‌حکمتی‌داشته.. انشالله‌ماه‌بعد‌فرتیل‌سی‌ام‌روروزی‌دوتابخور پیاده‌روی‌کن‌‌ ...

اره حتماحکمتی توش بوده ولی من چقدردلم میخواست روزمادر رومنم مادرشم. نشستم گریه   ,یعنی اینماه دوتابخورم؟ تازمان انتقال؟ فعلا گفت استرادیول یکی بخور وشبی دوتامدروکسی پروژسترون تاپریودشی بیای. 

وای همسرم بگم بازم بیایم ویی میگه هرماه هرماه راه به راه بریم تبریز

سلام روز پنجشنبتون بخیر  خانما من سزارینیم همون ۳۸ هفته زایمان کنم خوبه ؟ خواستم ۳۹ هفته ولی د ...

عزیزم ۳۸ هفته دیگه نی نی کوچولومون کامل شده خیلی روتاریخ زایمان فکر نکن بزار ببین خود نی نی کوچولو کی دلش میخواد بیاد تو بغلت حواست به حرکاتاش وقلبش باشه اگه همه چی اوکی بود چندروز دیرتر زایمان کن. ازحالا برو ساک نی نی مونو ببند و کلی ذوق کن و کمدش را هم آماده کن و لباساشو بشور ک آماده باشه

اره حتماحکمتی توش بوده ولی من چقدردلم میخواست روزمادر رومنم مادرشم. نشستم گریه   ,یعنی اینماه ...

عزیزم‌‌نگواینجوری

انشالله‌براعید‌خانوادتون‌۳نفری‌شده..

نه‌دیگ‌چون‌قرص‌گرونیه‌وهمم‌که‌پیدانمیشه،پریودشدی‌روزی

دوتا‌بخور‌تا‌روزآزمایش..تاپریودنشدی‌دیگ‌نخور

دکترداروهای‌ماه‌بعدتونداد؟؟

عیب‌نداره‌همسرت‌چیزی‌نمیگه..مثل‌اینکه‌میخادبابا‌بشه‌ها

بایدبیاددیگ..انشالله‌‌براروزپدر‌‌همسرتوخوشحال‌میکنی

عزیزم‌‌نگواینجوری انشالله‌براعید‌خانوادتون‌۳نفری‌شده.. نه‌دیگ‌چون‌قرص‌گرونیه‌وهمم‌که‌پیدانمیشه،پری ...

اره درست میگی توکل بخدا تاعیدببینیم چی پیش میاد خودش هم هزینه های انتقالم گرون شده. 4تومن گفتن. نه داروهاروندادگفت پریودشدی بیاببینمت. داروبدم. بنظرت امپول هورمون رشد بده؟