2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044799 بازدید | 684411 پست

سلام روز پنجشنبتون بخیر 

خانما من سزارینیم همون ۳۸ هفته زایمان کنم خوبه ؟ خواستم ۳۹ هفته ولی دندون درد دارم میگم ۳۸ زایمان کنم یکم بهتر بشم برم دکتر تا عید نشده اگه ۳۸ هفته باشه میشه ۴ اسفند کی باید ساکشو ببندمو و لباسای تو کمدشو بشورم ؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره بلاخره تیکر زدم البته بر اساس تاریخ سزارین زدم که زودی تموم بشه. خیلی رو اعصابمه دیروزو امروز ان ...

به به تیکر زدی ببین عادیه البته شنیدم باز به دکترت پیام بده بگو اگه تا فردا همینطوری بود برو بیمارستانnstبده خیالت راحت بشه کاریم نداره 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان بیایین کمک لطفا امروز پانکچر شدم ۱۶تا تخمک ازم کشیدن الان بکم خونریزی دارم طبیعی؟

عزیزم احتمالا چون تعداد تخمک بالا بوده زیاد باید سفیده تخم مرغ مثلا ۵تا و لبنیات و دوغ بخاطر کلسیم بخورید ک شکمتون آب نیاره اگه انشاالله اب نیاره روز طومش میرید برای انتقال

الهیی عزیزم انشالله که هیچی نیست بنظرم شیافتوزیادکن وبه دکترت خبر بده ببین چی میگه, خیلی خونریزی داش ...

در حد کثیف شدن یه دونه پد بود. خبر دادم فعلا که منتظرم جواب بدن.دیشب سرخود دوتا آمپول زدم با دوتا شیافم 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
در حد کثیف شدن یه دونه پد بود. خبر دادم فعلا که منتظرم جواب بدن.دیشب سرخود دوتا آمپول زدم با دوتا شی ...

اهان انشالله هیچی نیست. منم دیگه بلیط بگیرم برگردیم سیکلم کنسل شد موند ماه بعد, الان ضخامت6شده بود گفت بایدسری بعدچیزای دیگه استفاده کنیم.     

خانوما برای سیکل انتقال دکتر نصر چه داروهایی تجویز می کنن و روش مصرف چطوره؟
برای افراد مختلف دوز ها فرق می کنه؟
من میخواستم جلوتر برم خارجیش رو پیدا کنم
اگر جواب بدین ممنون میشم 🌹🌹🌹

سلام عزیزم خوبی؟ خیلی ناراحتم.    لوبیا سبز تازه یاچطوری؟ وای بنظرتون چیابخورم اخه من؟ چر ...

لوبیا سبز بگیر آب پز کن هر روز بخور یا میتونی در خلالش لوبیا پلو یا کوکوی لوبیا سبز یا خوراک لوبیا سبز درست کنی بخوری اما هر روز بخور تا روزی که بهت بگن ضخامت اندومترت اوکی هستش

نگران نباش

کممممممک  سلام دوستان - من این ماه دارم ال دی میخورم از روز 6 پریودی شروع کردم  برام آمپ ...

عزیزم‌ازروزپنج‌پریودی‌بایدیخوری

دوستم‌‌اونجورکه‌شمامیگی‌که‌نمیشه..ازکجامعلوم‌کی‌پریودمیشی‌که

۶روزقبلش‌سینافکت‌شروع‌کنی

قرص‌های‌اصلی‌همون‌۲۱‌تاقرص‌زر‌د‌هستن

دکترمن‌اینجوری‌گفته‌بود‌شروع‌قرص‌ال‌دی‌‌از۵پریودی

۷تا‌ازقرص‌های‌ال‌دی‌مونده‌سینافکت‌شروع‌بشه

من‌روزی‌۵۰‌واحدمیزدم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻