2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044873 بازدید | 684416 پست
مرسی عزیزم دکترم اخه رفته مسافرت یعنی پیش یه دکتر دیگه برم؟

عزيزم دكتر جاي خودش پزشك جايگزين گذاشته ها

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
نمیدونم گلم  اگر تو سیکل پانکچر هستی و لک دیدی با خوردن استرادیول یعنی شروع پریود اگر تو سیکل ...

اره سیکل انتقالم دوروزلک اومدبعدقطع شد امروزم سونوشم ببینم کی انتقال میدن یانمیدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران‌نباش کم کم قطع میشه .من خودم قبل از هشت هفته لکه بینی داشتم یک هفته طول کشید تا قطع شد. داروه ...

من الان زنگ زدم مطب منشی میگه دوز پروژسترون رو زیاد کردی ضرر داره دلم ریخت استرس خودم کمه اینم از این طرف

چقدر این روزا پر استرسه.کاش به منم آمپول بدن اینجوری فکر میکنم خوب باشه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
نگران نباش گلم هر روز کلی رشد میکنه تا پنج شنبه ایشالا به ۸ میرسه ، به دکترت گفتی لک دیدی؟ چیزی نگفت ...

سلام دعاکن امروز سونومیشم بگه خوب شده وانتقال بدن واسم. 

اره خودشم لک رودید گفت چیزی نیست بزار ببینیم اندو متررشدمیکنه؟ دو روزبعدم لکم قطع شد

بله شكر خدا بهترم  خون ريزي بعد قطع انوكسا قطع شد  ولي استراحتم رو ادامه دادم  است ...

ان شاالله که دیگه مشکلی پیش نمیاد عزیزم

بله شكر خدا بهترم  خون ريزي بعد قطع انوكسا قطع شد  ولي استراحتم رو ادامه دادم  است ...

گندم جان شما هم زير دلت درد داشتي؟ 

درد قابل تحمل بود ؟ قرصي كه واسه درد داشتي خوردنش برات اثري داشت؟ الان دردت خوب  شده؟

منم درد زير دل سمت چپ دارم ميشينم بيشتره البته به دكتر كه گفته بودم گفت استراحت و دارويي بابتش نداد بهم

خدایاااا تو بخواه تا من بتونم .... فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
لباس زیرم کامل خونی شد بعدشم دستشویی میرفتم بود رو دستمال میومد

زنگ زدم مطب منشی میگه دوز پروژسترون رو زیاد کردی ضرر داره قراره از ماما بپرسه. 

عزیزم من یه بار بخاطر ضخامت بالا امپول واریوپپتیل زدم که برعکس خیلی نازک شد   نمیدونم چقد تاثیر ...

عجب اره منم دعاکن امروزسونوشدم نرمال رشد کنه وبتونم انتقال روبدم خیلی دلم میخواد اینبارمامان شم. 

من اولش سرخود انوكسا رو قطع كردم  ولي اصلا به شما توصيه نمي كنم  حالا دور از جون مشكلي پ ...

منم دیشب از استرس نفهمیدم چیکار کردم هیچ تجربه ای هم نداشتم به هیچ جا هم دسترسی نداشتم هم انوکسا رو قطع کردم هم آسپرینو دوتا شیاف و دوتا آمپول استفاده کردم

گندم جان شما هم زير دلت درد داشتي؟  درد قابل تحمل بود ؟ قرصي كه واسه درد داشتي خوردنش برات اثر ...

نه من زير دلم نبود 

خدا برا هيچ كس نخواد ببخشيد انگار ميله كردن تو واژن و مقعدم 

بيشتر از دارو استراحت خوبش كرد فكر مي كنم 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

منم دیشب از استرس نفهمیدم چیکار کردم هیچ تجربه ای هم نداشتم به هیچ جا هم دسترسی نداشتم هم انوکسا رو ...

ان شاءالله خير باشه 

فكر نكنم با يك بار اتفاق بدي بيفته 

ولي ماما به من گفت ديگه سرخود كاري نكن 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….