2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
سلام اره عزیزم روز14بودم دیروز که دیدم نه فعلاگفتش بیا پنجشنبه ویزیت کنم استرادیول داد داخل رحمم بزا ...

مهربون جون قرار نبود به این زودی انرژیت بیوفته هااا  

به حرف دوستمون آب بخور و پیاده روی کن 

توکل کن به خدا که زودتر قسمتت باشه وگرنه به بدنت و اعصابت فشار نیار

کاری‌نداره‌که من‌پشتم‌بالش‌میزارم‌وبه‌طورنیمه‌مایل‌میخابم قشنگ‌میبینم‌کجامیزنم‌‌..آروم‌تزریق‌میکنم ...

عزیم این که میگی خودت میزنی پروژسترونه؟....جاش رو چجوری مشخص میکنی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاام خوبی؟ اع جدی؟ من برات ریپلای زدم نیومده انگار. ببخشید عزیزم شرمنده توام.  واقعایعنی بالا ...

نه گلم نیومده فدای سرت این چه حرفیه دشمنت شرمنده خواهر شما همه چیت عالی پیش بره برا من یه دنیاس 

آره عزیزم من موقع خوردن داروهای انتقال زیاد آب میخوردم پیاده روی هم می کردم که خداروشکر تاثیر داشت.حتما داروهاتو سروقتش استفاده کن و آب فراوووون بخور روزی یه ساعتم پیاده روی. حتما بالا میره گلم نگران نباش توکلت به خدا

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم خوبی؟ دیروز14بودم داروهام 4تاکرد وعلاوه براون صبح وشب یکی استرادیول بزارم داخل رحم و پنج ...

سلام گلم ،ناراحت نباش ،خیلی پاییین نیست ،انشالله تا اون موقع بالا میره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آرزو ۱۱ساله خرج پدرشوهر و مادرشوهر با من و شوهرمه‌.دیشب ی جریانی پیش اومد با پدرشوهرم بحثم شد به همس ...

سمینار جون پیش کسی نگو داری درمان میکنی، میدونم وقتی خیلی از ازدواج می گذره همه دیگه یه چیزی بهت میگن، خودم هم ۱۱ ساله ازدواج کردم، من مامانم هم خبر نداره، یه چیزایی میدونه ولی به جز اینکه اذیت بشه کاری ازش برنمیاد که بخوام بهش بگم. 

سلام دوستان. منم دیروز دوتا جنین بلاست انتقال دادم. برام دعاکنید که بگیره. قرار بود یه جنین انتقال ب ...

سلام ب رواصلا ب این چیزا فکر نکن فقط تا سه روز استراحت مطلق کن وبعد سه روز یکم راه برو تو خونه اصلا خودتم اذست نکن کار سنگین نکن جارو تعطیل حمامم روز پنجم ب بعد برو ان شاا... ک مثبت میشه

قربونت عزیزم.من این قد بی بی منفی دیدم که اصلا به چشمای خودم اعتماد ندارم .هیچ وقت فکر نمی کردم منم ...

عزیزم😍😍😍 خیلی خیلی مبارک باشه انشاالله همه چی به خوبی برات پیش بره💕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خیلی ناراحتم دعاکن      اخه چراباید اینجورشه؟ من بدون اون ضخامتم 7بودااا اصلا نمیفه ...

خب نگران نشو عزیزم میره بالا ایشالا ...سیکل همینه دیگه بعضی وقتا بدن به داروبیشتر واکنش نشون میده بعصی وقتام برعکس 

خب استرادیولتو اضافه کرد ؟ چیکارباید بکنی ؟ من باضخامت ۷باردارشدم درحالی که همه ی اون سه بار انتقالی ...

سلام گلی جون....تو با ضخامت ۷ باردارشدی ....مگه بارداریت طبیعی نبود؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام گلی جون....تو با ضخامت ۷ باردارشدی ....مگه بارداریت طبیعی نبود؟

سلام عزیزم ...من یه روز قبل اینکه برم سونو رابطه داشتم فرداش رفتم سونو دکتر گفت رحمت عالیه ضخامتم ۷بود شبشم باز رابطه داشتم دیگه همون دوبار شد وباردارشدم...تودوره سیکل ضخامتم همیشه بالای ۱۲میرفت  

سلاام خوبی؟ اع جدی؟ من برات ریپلای زدم نیومده انگار. ببخشید عزیزم شرمنده توام.  واقعایعنی بالا ...

عزیزم من یه بار بخاطر ضخامت بالا امپول واریوپپتیل زدم که برعکس خیلی نازک شد   نمیدونم چقد تاثیر داره خودم لوبیا سبز فراوان خوردم کله پاچه یهو ضخامتم رفت بالا 🤐🤐🤐🤐برای من یا ازاینور بوم میوفتاد یا ازاونور 😂

اصلا ریسک نکنا یهو دیدی رفت ی ازمایشگاهی و نتیجه مطلوب بود  بعد خر بیار و باقالی بار کن زیر ب ...

آره به خدا اشتباه کردم آخه دید من ناراحتم‌گفت میخوای برم یه جای دیگه آز بدم آخه یه آزمایشگاه عادی قبلا داده بود همه چی خوب بود بعد حالا اینجا صفر ولی دیگه بهش میگم نمیخواد تحقیق کردم‌همه میگن ابن سینا خوبه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤