2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ببین باید قبلش یه مسکن میداد بهم.مثل درد معاینه است کلا ۵ دقیقه هم نمیشه و تا تمام میشه انگار نه انگ ...

سلام ببخشید خراش برای چی انجام میدن؟چون من تازه شروع کردم از این اصطلاحا سردرنمیارم

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهیی امین عزیزدلم, انشالله 9ماه بعدبسلامت بغلش بگیری.     هیلی دعاکن ضخامتم بالابره انت ...

ممنون عزیزم.استرس نداشته باشه.کافیه به ۸ برسه برات انتقال بده.چیزی نمونده 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
نمیدونم چیکار کنم بخدا.یک بار انتقال دادم ،منفی شد. از پزشکم راضی بودم.خیلی ها رو به کمک خدا مادر ک ...

ببین عزیزم تو ممکن بود تهرانم اون انتقال رو انجام میدادی و منفی میشد توهربارداری چ طبیعی و چ آی وی اف چهل درصد شانس باروری هست انشاا... ایندفعه انتقال میدی و مثبت میشب منم اهوازم خیلیا اینجا مثبت شدن ناامید نباش عزیزم

انشالله توکل بخدا بازپنجشنبه میرم سونوبشم فعلا6/5بود داروهامو4تا کرد ویکیم صبح وشب داخل واژن بزارم

حتما می ره بالا عزیزم.امیدت به خدا باشه.آب زیاد بخور و پیاده روی کن

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
😭😭😭😭😭 ان شاالله درست باشه.من میمیرم تا ۵ شنبه.چیکار کنم؟؟؟؟.به شوهرم نگفتم.باورم نمیشه.میترسم ...

مطمئن باش مثبتی دیگه عزیزم خیلی خیلی خوشحال شدم برات اگه شک داری و میدونی استرس الکی میگری تا پنج شنبه ی بی بی چک مارک دیگه هم بزن خیالت راحت بشه اما اصلا شک نکن مامان شدی عزیزم

الهیی امین عزیزدلم, انشالله 9ماه بعدبسلامت بغلش بگیری.     هیلی دعاکن ضخامتم بالابره انت ...

سلام عزیزم از دیروز منتظر بودم ببینم چی شد الان دیدم پستتو نگران نباش گلم خوبه ضخامتت تا پنج شنبه ان شاالله میرسه بالای ۸. آب خوردن و پیاده روی یادت نره 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم از دیروز منتظر بودم ببینم چی شد الان دیدم پستتو نگران نباش گلم خوبه ضخامتت تا پنج شنبه ان ...

سلاام خوبی؟ اع جدی؟ من برات ریپلای زدم نیومده انگار. ببخشید عزیزم شرمنده توام. 

واقعایعنی بالا میره؟؟ اب وپیاده روی تاثیردارن؟ اصلا نمیدونستم من.  دکترگفت کمه دعاکن بالابره ومنم تاعیدحضرت زهرا عیدی بگیرم منم خیلی امیدوارم اینسری. 

پیاده روی اصلا نداشتم این چندوقته ,ابم زیادمیخورم چشم