2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اره واقعا مال توسوپرایز خیلی حسابی شد من راضیم به رضای خدا فقط اینبارخداکمک کنه بگیره. وایی دیگه ذوق ...

اره حساااابی ...نبابا حس ننه بودنت گل کرده دلت میخواد زودتر بروبچ وببری توخونه گرم ونرمشون 😃😃😃😃😃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو رو خدا یکی بیاد جواب بده میشه سونو واژینال روز ۹ سیکل ضخمات ۷.۵ باشه ۵ روز بعدش یعنی ۱۵ سیکل بشه ۵ همچین چیزی امکان داره ضخامت کم بشه و هنوز تخمک گذاری هم نکرده بودم بزرگترین فولی ۱۶ بود البته ناگفته نماند ۹ و ۱۰ سیکل آمپول hmg زدم

سلام برای کسانی‌که می خوان ابن سینا بدن تجربه من این بود که اصلا از دکتر انصاری پور راضی نبودم. ...

خدا خیرت بده من با ذنوبی نوبت گرفتم فردا دیگه کنسل میکنم تا امشبم تحقیق میکنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اره حساااابی ...نبابا حس ننه بودنت گل کرده دلت میخواد زودتر بروبچ وببری توخونه گرم ونرمشون 😃😃😃😃 ...

اره عزیزم, رفتم دکتر گفت ضخامتت6/5هست اماده نیست تعجب کردم اخه قبلابدون استرادیول زیاد بود والان... 

اره عزیزم, رفتم دکتر گفت ضخامتت6/5هست اماده نیست تعجب کردم اخه قبلابدون استرادیول زیاد بود والان...& ...

خب استرادیولتو اضافه کرد ؟ چیکارباید بکنی ؟ من باضخامت ۷باردارشدم درحالی که همه ی اون سه بار انتقالی که کنسل شد ضخامتم بالای ۱۲میرفت 

من حالم خوب نیست خدایا صدای همه منتظرا رو بشنو😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چی شده عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام برای کسانی‌که می خوان ابن سینا بدن تجربه من این بود که اصلا از دکتر انصاری پور راضی نبودم. ...

سلام عزیزم دکتر منم دکتر انصاری پو ر هست بعد کلی تحقیق انتخابش کردم منشی اش که می گفت خیلی کارش خوبه دکتر طرازی چه روزای تو مرکز هستن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اره عزیزم, رفتم دکتر گفت ضخامتت6/5هست اماده نیست تعجب کردم اخه قبلابدون استرادیول زیاد بود والان...& ...

روز چند سیکلی مهربون جون ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانوما سلام خوبین؟ من امروز بتامو تکرار کردم شده ۱۰۰۸ شکر خدا😍 ان شاالله خبر مثبت شدن همه ی خواهرا ...

سلام عزیزم، بله خیلی ام خوبه خداروشکر😍😍😍

منم روز دوازده 162 بودم روز شونزده 1180

من روز 22 انتقال رفتم برای ساک که خداروشکر قلبشم تشکیل شده بود

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اصلا درد نداشت فقط کمی از چشمم اشک اومد برایه من که راحت بود استرس نگیر

من یکبار انجام دادم انقدر جیغ و داد کردن اون خانومه که نمونه میگرفت دست و پاشو گم کرده بود خخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
قربونت برم عزیزدلم ان شاالله که خیلی زود خبر مثبت شدن شما و خوشحالی ما😍😍😘

مبارکه عزیزم ایشالا بارداری خوبی و تجربه کنی و نی نی نازتو سالم بغل کنی😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود