2777
2789

به نظر من میدویم سمت همدیگه و همو بغل میکنیم و شروع میکنیم به گریه 🥺و بهش میگم چقدر دلم براش تنگ شده بوده و چقدر سختی کشیدم تو نبودن😭بی صبرانه منتظر اون روزم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی عجیب و غریبهمن بهش فکر میکنم گاهی

من هرروز فکرمیکنم به نظرت دیدارمون تو اون دنیا هم مثل این دنیا واقعیه؟ یعنی مثلا همو میشناسیم که چه نسبتی باهم داشتیم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

یوم یفر المرء من اخیه و امه و ابیه و صاحبته و بنیه:

این آیه به شدت روز قیامت اشاره می‌کند، شدت آن روز به حدی است که اقربای انسان و نزدیکانش که یک روز طاقت فراقشان را نداشت و آنها را یاور و بازوی خود در زندگی می‌پنداشت، و همواره به آنان پناه می‌برد، امروز از همه آنان می‌گریزد.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
شایدم ندیدیم کسی چه میدونه کلا معلوم نیس اونور چه خبره اصلا شاید اونوری نباشه نیست بشیم کسی ک نمرده ...

اگه اینجوری باشه که من میمیرم از غصه😭