2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام خانومی شما لک دیدی ؟ روز چند سیکل بودی؟ منم لک دیدم با استرادبول ولی انتقالم کنسل شد برای شما ک ...

سلام اره عزیزم روز14بودم دیروز که دیدم نه فعلاگفتش بیا پنجشنبه ویزیت کنم استرادیول داد داخل رحمم بزارم نمیدونم خیلی ناراحت شدم اخه من بدون استرادیول ضخامتم خوب بودااا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فک کنم تونستم لینک بی بی رو بذارم

عزیزم اینکه خیلییی مثبته 

دیگه نی نی یا نی نی ها قشنگ ابراز وجود کردن😍😍😍

چند روزه بودن جنینات

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خب استرادیولتو اضافه کرد ؟ چیکارباید بکنی ؟ من باضخامت ۷باردارشدم درحالی که همه ی اون سه بار انتقالی ...

خیلی ناراحتم دعاکن    اخه چراباید اینجورشه؟ من بدون اون ضخامتم 7بودااا اصلا نمیفهمم. اره گفت4تااسترادیول بخورم وصبح وشب یکی بزارم داخل رحمم پنجشنبه ام سونوشم

عزیزم اینکه خیلییی مثبته  دیگه نی نی یا نی نی ها قشنگ ابراز وجود کردن😍😍😍 چند روزه بودن جنی ...

سه تا ۳ روزه عزیزم.انشالله جواب آزمایشمم مثبت باشه و خدا دل همه منتظرا رو شاد کنه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سه تا ۳ روزه عزیزم.انشالله جواب آزمایشمم مثبت باشه و خدا دل همه منتظرا رو شاد کنه

ان شاالله مثبته نگران نباش گلی😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خب بچه ها من الان یکم آرومتر شدم زنگ زدم وقتمو با دکتر ذنوبی کنسل کردم و با دکتر طرازی گرفتم انشالله ...

برا چه تاریخی بهت نوبت داد؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
میتونی یکبار ۴ و ۵ پریود بزنی ی بار قبل انتقال  میتونی هم دوسه ماه پشت هم ب فاصله ۲۰ روز یکماه ...

ممنون عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها من ١٧ دي پانكچر كردم و هايپر شدم دكترم گفت ماه بعد برات انتقال ميدم يعني بعداز يك دوره پريود ...

آره دیگه تا روز ۴وقت داری بری پیشش .انشالله که همین انتقال مثبت شی و دلت شاد شه

سلام دوستان مرکز دولتی خوب تو تهران هست برای ناباروری؟ رویان چطوره؟(میدونم خصوصیه) الان توشرایط ک ...

سلام اره رویان پذیرش داره من که راضیم.البته قبلا ابن سینا میرفتم ولی برای ای وی اف اومدم رویان.من تازه داروهامو شروع کردم

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
فعلا که اصلا نمیخوام روشو ببینم .دیشبم اجازه ندادم همسرم بهش پول بده گفتم یک هفته حق نداری یک ریال پ ...

ببخشید شما جنین هاتون را انتقال دادید ومنفی میشه؟ برا تقویت اسپرم چیکارکردین؟

یا رب العالمین