2777
2789
عنوان

دبیرستانم رودوست ندارم❗

90 بازدید | 33 پست

کلا دوست ندارم مدرسه ای که درس میخونم

دلم میخواست مدرسه‌ام روعوض کنم، حیف امکانش نیست (قطعا امکانش بودتاپیک نمیزدم)

شخصیتم میدونین چیجوریه؟ آخه توی کلاس سریه مسائلی زودعصبانی میشم و معذرت خواهی میکنم، انگار به چیزای کوچیک اهمیت میدم. واسه ینفربشدت مایه میذارم و اررش قائلم. اما یه جای کاراشتباهه.. من چرا باید احساس کمبود بهم دست بده؟ شاید یچیزی کم دارم

من وقتی میخوام احساس ارزشمندی کنم، فقط به طرف کادومیدم که اون خوشحال باشه، انتظاری هم ازکسی ندارم بعد بهم میگن مشکل ازخودته که گدای محبتی

اصلا دوست ندارم با خانوادم حرف بزنم، منشا مشکلاتمو من میدونن. اخه اقتدای سن هم ربطی نداره پس چرا کسی عین من نیستش؟ چرا مامان میگه غیرطبیعی رفتارمیکنی؟ مگه همسن‌های من چیجورین رفتاراشون؟ 

اصلا منزویم نمیدونم کِی حرف بزنم، چیکارکنم. اضطرابم دارم که توش قلب، سردی و عرق دست، سردرد،عدم تمرکز و اشتها هم دارم. 

واقعا گیرکردم انگار توی یه باتلاق دستوپامیزنم

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

سال چندمی؟

ی رفیق صمیمی نداری؟

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یازدهم.. نه

نمیدونم چه حسی داری حقیقتش نمیتونم درکش کنم

ولی سعی کن اهمیتی ندی اگه هی خودت بری سمتشون بیشتر محل نمیدن

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.

اینم بگم هیچوقت از دبیرستان دوست خوب پیدا نمیکنی! خودم تجربشو دارم

نمیدونم چه حسی داری حقیقتش نمیتونم درکش کنمولی سعی کن اهمیتی ندی اگه هی خودت بری سمتشون بیشتر محل نم ...

عاا یعنی متوجه نشدین چی نوشتم؟

عاا یعنی متوجه نشدین چی نوشتم؟

نههه متوجه شدم ولی توموقعیتش قرار نگرفتم اخه سرمن همیشه دعوا بود مسخره س هردو وضعیت بده😂🤦🏻‍♀️

بیخیالش

باورکن

کلاس زبانی چیزی نمیری؟

نههه متوجه شدم ولی توموقعیتش قرار نگرفتم اخه سرمن همیشه دعوا بود مسخره س هردو وضعیت بده😂🤦🏻‍♀️

پس چرا فقط توتاپیک من شماسین سردرنمیارم 🥲

پس چرا فقط توتاپیک من شماسین سردرنمیارم 🥲

میخوای برم؟😂 همیشه تاپیکاتو میدیدم