2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلمممم خوبی؟ گل دخترت چطوره؟ چند روزشه ؟ حسابی سرت گرمه پس😍😍😍😍

سلام ماهک جون خوبی پسرمون با تکوناش مامانشو خوشحال میکنه ؟ 

بله حسابی سرم شلوغه الان شد یک ماهش 😍❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم قدم پرنسست مبارک عزیزم

سلام ثمین جون خوبی دختر 😘😘

ممنووون عزیز دلم 

خیلی به یادتم الان چکار میکنی انتقال دادی ؟ من وقت نمیکنم پست هارو بخونم تو چه مرحله ای هستی عزیزم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
منم دو تا رو با فاصله ی یک ساعت خوردم دیگه توکل به خدا اخه میدونی عزیزم دکتر بهم گفت بین هر کدوم ۶ ...

اهان خوب پس رو حال خودت بخور

اگه انشاالله فردا جواب کرونام منفی باشه بله

۲۰سیکل

سلام عزیزم،  شیر خودم کمه دکتر گفت اگه بچه با شیر خودم سیر نشد بهش شیرخشک هم بدم و بهم قرص شیرا ...

سلام عزیزم خوبی دخترمون خوبه 

شیرم کمه هم کمکی میدم هم شیر خودم 

کپسول شیر افزا هم میخورم 

اخه شنبه هم رفتم مشاور بیهوشی و سونو.یه خانم بود بنوه خدا اونم همسرش مشکل داشت.گفت پونزده تا تخمک دا ...

من رویان رفتم و مثبت شدم . واقعا ازشون راضی بودم مخصوصا دکتر محیطی . اگه ایشون نبود منم مثبت نمیشدم. خر مرکزی شتید یسری ناراضی داشته باشه. من خودم جای دیگه میکرو کردم اما رشد نکردن و گفتن باید برین جنین اهدایی  بگیرین اما اومدیم رویان خداییش برا ما که رفتارشون و نظمشون خوب بود . اونجا مشخص شد روز پانکچرم شوهرم ازو نبود و ۵ میلیون اسپرم داشت تو نمونه که همشو مدیون دکتر اورولوژ و جنین شناسشون هستیم. بعدم من ۱۶ تخمک داشتم که ۱۱ تاش بالغ بودن و ۹ تا جنین خوشگل برام تشکیل شد. البته با سومین انتقال مثبت شدم . من مشکل انعقادی داشتم  و دکتر مخیطی گفتن بخاطر مشکلم باید از اول آسمرین بخورم و از زمان مثبت شدن هم انوکسا بزنم در حالی که دو دفعه قبلی دکتر خودن یعنی مصطفایی همچین نظری نداشت. . من که راضیم از رویان . ولی خب وقتی من راضی باشم نمیشه گفت حتما صد در صد مرکز خوبیه یا اگه چند نفر ناراضی هستن صد در صد مرکز بدیه. زینبی جون هم با وجود اندومتریوز رویان بار اول یا جنین سه روزه مثبت شد الان پسرش دیگه داره یکسالش میشه. شاید برا شما هم خوب باشه یا ممکنه بد باشه. ببین خودت دلت با کجاست . اگه میخوای یبار برو مام هم ویزیت شد اگه از اونجا خوشت اومد برو اونجا ادامه بده حداقل خیالت از این راحته که مرکزت مرکز خوبیه . 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
اهان خوب پس رو حال خودت بخور اگه انشاالله فردا جواب کرونام منفی باشه بله ۲۰سیکل

ان شاالله که منفیه و انتقال میدی گل پسراتو و ۹ ماه میچسبن به دلت

انتقال های قبلی هم همون ۲۰ سیکل بود یا نه فرق داشت؟

من فردا روز ۱۲ سیکلمه قراره برم سونو وضعیتو چک کنه دکتر همون فردا معلوم میشه روز انتقال یا نه باید بازم برم چک کنه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مرسی عزیزم تاهمین حدهم جواب دادی ب خدا نمیدونم دوستان چشون شده حالا خوبه اینجا کلا سایت مربوط ب ای و ...

عزیزم خب اگه کسی جوابت رو بدونه حتما جواب میده حتما چیزی نمیدونن که کسی چیزی نمیگه. من خودم اگه بلد باشم جواب میدم

سلام ماهک جون خوبی پسرمون با تکوناش مامانشو خوشحال میکنه ؟  بله حسابی سرم شلوغه الان شد یک ماه ...

عزیزم‌خدا حفظش کنه . برا ما هم دعا کن . بسلامتی این دوران رو بگذرونیم

من رویان رفتم و مثبت شدم . واقعا ازشون راضی بودم مخصوصا دکتر محیطی . اگه ایشون نبود منم مثبت نمیشدم. ...

دلارام جون چه آزمایشی برای انعقادی انجام دادی که مشخص شد مشکل داری ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دلارام جون چه آزمایشی برای انعقادی انجام دادی که مشخص شد مشکل داری ؟

من فاکتور mthfr  مشکل داشتم استاره جان. همون اول رفتم پیش متخصص خون گفتم برتم بنویسه اولش نمیخواست بنویسه اما بالاخره نوشت که مشخص شد مشکل دارم باز بعد از انتقال دومم که منفی شد دکتر محیطی دوباره همین فاکتور رو با سه تای دیگه که زنتیک بودن برتم نوشت که انجام بدم همون رویان بخش زنتیک انجام دادم  که باز فاکتر mthfr مشکل داشتم این دفعه دکتر باز ارجاعم داد به متخصص خون . اونم دید دوبار منفی شدم برام نوشت از اول سیکل آسپرین بخورم و از موقع انتقال انوکسا بزنم اما دیگه برا مرحله اخر باز پروندم رفت زیر دست دکتر خودم مصطفایی که نوشت انوکسا از بعد از مثبت شدن بزنم و تاکید هم کردن بعد از مثبت شدن حتما برم زیر نظر متخصص بارداری های پر خطر

باشه عزیز دلم حتما بهت میگم مثه اینکه به این روش میگن هچینگ که جنین بهتر لانه گزینی کنه اره مید ...

مطمئني؟ ولي فكر ميكنم هچينگ با pgs فرق كنه. هچينگ فقط يه برش ميدن كه لانه گزيني راحت تر انجم شه ولي pgs يه قسمت از جنين رو برميدارن براي آزمايش. 

آره عزيزم نوبت بگير ويزيت شو با هر دكتري فقط بگو ميخام انتقالم رو دكتر نصر انجام بده هيچ مشكلي نيست. 

اخه واقعا فعلا شرایط اینکه برم‌جایی دیگرو ندارم چهارشنبه سونو اخر انجام بشه زمان پانکچرمو بهم میگن.ا ...

نگران نباش دکتراش خوبن. منم موردم مثل خودت بود. ان شالله بهترین ها رقم بخوره

خدایا شکرت