2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
چطور فهمید اندومتریوز داری گلم؟

با سونو داپلر تو رویان گفتن مشکوکی و هیچ درمان برام انجام ندادن 

ولی دیروز مام ویزیت شدم گفت اندومتریوز داری و باید حتما فریز انتقال بدی و دو دوره قبل انتقال امپول دکا بزنی بعد انتقال بدی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم عزیزم اره اگه ندونی نا مردا هیچی بهت نمیگن من خودم از قبل میدونستم روالشو 

اخه خود هر داروخانه ای که داره دارو میده باید خودش تایید کنه دیگه معمولا هم بهم میگن بشین تا تاییدیه دفترچه بگیریم پس چجوریه که شما میگی باید از یه داروخانه دیگه تاییدیه ببریم براشون؟ اخه سری قبل من با دفترچم داروهامو خود فتح حساب کرد موندم بخدا هر سری یه قانون جدید میزارن خدا هیچکسو راهی دوا درمون نکنه خدا به همه سلامتی بده ایشالله

در اندک من تویی فراوان یارب..
ای واای از دست این دکترا.منم دلشوره گرفتم‌بخدا .دکتر حافظی دکترمه.انشالله موفق باشی عزیزم.برای منم‌د ...

دکتر منم رویان حافظی بود 

حالا استرس نگیر اول آخر خدا باید بخواد دکتر وسیله هستن انشاءالله برای شما خیر باشه 

ممنون که کامل برام گفتین .منم میخوام اینبار بیام مرکز مام .برا همین دارم اطلاعات جمع میکنم .

آره عزیزم هر جا میخوای بری با اطلاعات کامل برو من بین مام رویان که رفتم مام بهت پیشنهاد میکنم 

آره عزیزم هر جا میخوای بری با اطلاعات کامل برو من بین مام رویان که رفتم مام بهت پیشنهاد میکنم 

خیلی ممنونم .راستی ببخش خیلی اذیتت میکنم تست کرونا هم دادین؟ بخدا هزینه ها خیلی کم بود اینم واقعا رو اعصابه

اخه خود هر داروخانه ای که داره دارو میده باید خودش تایید کنه دیگه معمولا هم بهم میگن بشین تا تاییدیه ...

نه داروخانه دیگه نباید بری  باید بری یه دفتر بیمه تامین اجتماعی روبرو داروخانه 13آبان اونجا پشت نسخه مهر کنن

دکتر منم رویان حافظی بود  حالا استرس نگیر اول آخر خدا باید بخواد دکتر وسیله هستن انشاءالله برا ...

اخه شنبه هم رفتم مشاور بیهوشی و سونو.یه خانم بود بنوه خدا اونم همسرش مشکل داشت.گفت پونزده تا تخمک داشتم پنج تا جنین تشکیل شد برام.بعد از سه ماه برام انتقال دادن دکتر خودم نبود انتقال بده یه دکتر دیگه انتقال داده همزمان اندازه عمق رحمم گرفته و انتقال داده گفت برای همه دو دقیقه طول کشید برای من هفت دقیقه جنینام پوچ شدن.گفت سه تا مونده انتقال بدن اونم قراره دو روز دیگه انتقال بدن.خیلی گلایه میکرد از بی نظمیشون.و حتی دعوا کرد باهاشون..بخدا این دوروزه واقعا استرس گرفتم.پونصد کیلومتر راه میرمو میام که نتیجه بگیرم.اینطور که مردم گلایه دارن از دگارای رویان .نمیدونم باید چیکار کنم.ادامه بدم یا نه

خیلی ممنونم .راستی ببخش خیلی اذیتت میکنم تست کرونا هم دادین؟ بخدا هزینه ها خیلی کم بود اینم واقعا رو ...

آره تست خون نوشت گفت شهر خودت برو جواب واتساب کن خون زیاد نمیشه 50تومن اگه بشه 

نه داروخانه دیگه نباید بری  باید بری یه دفتر بیمه تامین اجتماعی روبرو داروخانه 13آبان اونجا پشت ...

اها فک میکنم اینکارو در صورتی باید بکنی که نسخه توش موردی باشه مثلا خط خوردگی یا تاریخ نداشتن و از اینجور چیزا وگرنه خود داروخانه تاییدیه دفترچتو میگیره و دارو رو با دفترچت برات حساب میکنه. چون من یبار یه همچین موردی برام پیش اومد داروخانه بهم گفت باید ببری تامین اجتماعی مهر کنه بعد بیاری ما داروتو بدیم

در اندک من تویی فراوان یارب..

روز ۳ انتقالمم هنگام ادرار متوجه شدم لکه های خونی لخته مانند خیلی کوچولو ترازعدس ازم دفع شد ب نظرتون لانه گزینی جنین بوده و یا ب خاطر احتمال حراشیدگی مجرای ادرار ب خاطر سوند اگ کسی اطلاعی داره بگه