2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من دقیقا 15 سیکل انتقال دادم 

عزیزم یادته روز انتقال ضخامت رحمت چند بود؟ من فردا ۱۲ سیکلمه میرم پیش دکترم سونو کنه نمیدونم کی قراره انتقال بده

شما روزی چند تا استرادیول میخوردی؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام دوستای گلم دلم کلی براتون تنگ شده انشاالله حال همگی خوب باشه   دیگه وقت نمیشه تند تن ...

سلام عزیز دلمممم خوبی؟ گل دخترت چطوره؟ چند روزشه ؟ حسابی سرت گرمه پس😍😍😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدایی داری عزیزم😉😍 آره ان شاالله چند روز دیگه فندق هامو میارم خونه ولی یه حس خاصی دارم نمیدونم چر ...

استرس‌اصلا‌خوب‌نیس

حس‌خیلی‌خوبی‌داره..آدم‌حس‌میکنه‌مهمون‌داره

ازالان‌خونتو‌برامهمونات‌آماده‌کن..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
فعلا گفته رکتال استفاده نکنم متاسفانه😭فک نمیکردم اینقد چیز چرتی باشه 

به منم گفتن واژینال باید استفاده کنی اما من واژینال خیلی اذیت میشدم واسه همین رکتال میداشتم .به دکترم هم نگفتم رکتال میذارم. خیلی راحته رکتال .از طرفی هم باعث میشه یبوست نشی. تاثیرش فکر کنم با واژینال هم برابر باشه . اخه من تا الان لکه بینی نداشتم .اگه جذب نمیشد حداقل الان یکم لکه میدیدم. ولی خب به خودتون بستگی داره. 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

میگم دوستان عزیز میدونم تو ۱۸ هفته جنسیت قطعی مشخصه ولی کسی بوده زودتر مشخص شده باشه؟ مثلا تو ۱۵ هفته؟ من دیروز یه اتفاقی برام افتاد خیلی عصبی شدم طوری که تموم بدنم میلرزید .خیلی نگران شدم برا فسقلیم که‌نکنه اتفاقی براش افتاده باشه چون شکمم یکم تیر میکشید رفتم سونو که خدا رو شکر سالم بود دکتر اخر سونو بین پاهاش رو دید و نشونمون داد و گفت از اون چیزی که من میبینم و تجربم جنسیت هم پسره ۸۰ درصد. حالا بنظرتون این جنسیت تا چه حد درسته؟ امکان داره دخملی باشه و اشتباه کرده باشه؟ یا الان میتونه قطعی باشه؟ اصلا تو فکرش نبودم اما از دیروز کلا فکرم درگیرش شده که ایا دخملیه یا پسره.؟ بخدا برام مهم نیست چون بعد از کلی سختی بدستش اوردم اما از دیروز فکرم درگیرش شده.همش میگم ای کاش چیزی درباره جنسیت نمیگفت که فکرم این طور درگیرش بشه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
میگم دوستان عزیز میدونم تو ۱۸ هفته جنسیت قطعی مشخصه ولی کسی بوده زودتر مشخص شده باشه؟ مثلا تو ۱۵ هفت ...

عزیزم احتمال خیلییی زیاد درسته. تو تهران دو سه تا سونوگرافی هستن هفته ۱۲-۱۳ جنسیت رو اعلام میکنن. حالا نه صد در صد ولی اکثرا درسته. مخصوصا وقتی میگن پسر دیگه عوض نمیشه، اما دختر ممکنه اشتباه بشه

@زینبی_بابا     سلام عزیزم  یه سوال دارم ازتون.آیا هاشور زدن ابرو و بوتاکس و تتو ب ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

ببین واسه هاشور و تتو اگر انجام بدی نمیتونی بانک خون بند ناف ذخیره کنی

برای بوتاکس هم من بودم انجام نمی‌دادم، بالاخره یه سم داره وارد بدن میشه

راستی تازه از دیروز که انتقال داشتم انوکسا رو برام شروع کردن امروز دیدم دیروزی رو که زدم جای  امپول قبلی رو شکمم که نزدیک محل تزریق دیروز بوده هم کبود شده جای خودش هم همینطور 

یعنی تا تموم بشه کل شکم یه دست سیاه میشه؟؟

راه حلی نداره که بهتر باشه

چقدرم سوزنش درد داره سوزن سینال و سرنگ انسولین راحت تر میرفت تو پوست

سلام بچه ها من دیروز رفتم بلاخره مام ویزیت شدم با دکتر علیرضایی 

واقعا خوشم اومد و راضی بودم 

من یه بار رویان میکرو شدم 5تا تخمک داشتم که یه جنین شد و اصلا راضی نبودم و انتقال منفی شد دوباره میخواستم برم رویان میکرو کنم ویزیتم شدم از دکتر پرسیدم چرا اینجوری شده هیچ جواب نداشت که بده بخاطر همین پشیمون شدم دیگه رویان ادامه بدم 

مام واقعا عالی بود دکتر روش عوض کرد گفت تو اندومتریوز داری باید فریز انتقال بدی و دو دوره دعا بزنی قبل انتقالت 

و اکثر آزمایش قبول کرد وفقط یه آزمایش دی اف برای همسرم نوشت و آزمایش تیرویدم واسه خودم آزمایش گفت جواب برام واتساب کن گفتم از شهرستانم گفت الکی دیگه نیا و امپول نوشت گفت پری شدی برو تو سیکل امپول بزن روز 9یا 10بیا سونو 

بچه ها پوستم کنده شد تا آمپول گیر بیار دیروز که پیدا نکردم مجبور شدم بخوابیم امروز به بدبختی پیدا کردم تازه مثل جنازه رسیدیم خونه