2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اخه شنبه هم رفتم مشاور بیهوشی و سونو.یه خانم بود بنوه خدا اونم همسرش مشکل داشت.گفت پونزده تا تخمک دا ...

اگه هنو وارد سیکل نشدی ادامه نده برو جا دیگه 

منم از 5تا تخمک یه جنین دکتر گفت تخمک اسپرم خوب بوده من به جنین شناس رویان شک دارم 

آره تست خون نوشت گفت شهر خودت برو جواب واتساب کن خون زیاد نمیشه 50تومن اگه بشه 

ممنون که جواب دادی .دعای خیرم همراهت باشه عزیزم .الهی بزودی خبر بارداریتو اینجا اعلام کنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز ۳ انتقالمم هنگام ادرار متوجه شدم لکه های خونی لخته مانند خیلی کوچولو ترازعدس ازم دفع شد ب نظرتون ...

عزيزم من همه پيام هات رو خوندم 

منم تكرر ادرار و درد زير دل دارم مثل شما ولي تا جايي كه مي دونم طبيعيه 

سوزش ادرار هم ممكنه به خاطر سوند باشه 

من از قبل هميشه تا حدي تكرر ادرار داشتم كه الان شديدتر شده 

به خاطر اين همه دارو و آمپول كه مصرف مي كنم همه حالت ها به نظرم طبيعي مياد 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

روز ۳ انتقالمم هنگام ادرار متوجه شدم لکه های خونی لخته مانند خیلی کوچولو ترازعدس ازم دفع شد ب نظرتون ...

در مورد لك بيني اطلاعي ندارم كه چه روزي مال لانه گزينيه  

از بقيه دوستان سوال كن 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

اگه هنو وارد سیکل نشدی ادامه نده برو جا دیگه  منم از 5تا تخمک یه جنین دکتر گفت تخمک اسپرم خوب ...

اخه واقعا فعلا شرایط اینکه برم‌جایی دیگرو ندارم چهارشنبه سونو اخر انجام بشه زمان پانکچرمو بهم میگن.ای خدا 😥😔😔اگه بخام برم جای دیگه باید از اول شروع کنم ازمایش و سونو  ...انجان بدم؟

سلام دوستای گلم دلم کلی براتون تنگ شده انشاالله حال همگی خوب باشه   دیگه وقت نمیشه تند تن ...

سلام عزیزم قدم پرنسست مبارک عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اخه واقعا فعلا شرایط اینکه برم‌جایی دیگرو ندارم چهارشنبه سونو اخر انجام بشه زمان پانکچرمو بهم میگن.ا ...

عزیزم تو رو خدا استرس نگیر خیلی ها هم  اونجا مامان شدن خدا باید بخواد ببخشید اگه حرفام بهت استرس داد

من فقط خواستم تجربیاتم به دیگران بگم شاید بدردشون خورد