2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزيزم خيلي كمتر ميشه پانكچر ٥ تومن ميشه و دارو ها ٢ تومن ، هر بار ويزيت و سونو ١٠٠ تومن ٢٠-٢٥ كجا بو ...

نه عزیزم من ۸نیم پانکچرم شد ۳تومن داروهام شد ۲تومن فریزم شد ۴تومن انتقالم شد ۳۶۰۰سرم ای وی آی جی شد 

ازمایشامم که ایمنی و انعقادی دادم نزدیک ۲۵۰۰ شد

ویزیت و سونو هربار ۲۰۰ خراشم ۳تومن شد خورد خورد بخوای جمع بندی کنی باید بزاره کنار که بعدا به مشکل نخوره

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم متوجه‌شدم 😘😘 فقط اخه‌ خود دکترم گفت روز ۱۷ پریودی که ال دی رو خوردم دیگه نخورمش یعنی ب ...

بنظرم حرف دکترت رو گوش کن. خب اون حتما دلیل خاصی داشته ولی بازم اگه شک داری زنگ بزن مرکز یا مطب دکترت بپرس ببین باید قطع کنی یا نه. 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
شما ابن سینا میری؟ 

نه بیمارستان آبان قیمتا متفاوته گفتم به اون دوستمون که اگه مرکز خصوصی بره قیمتا بالاس الان دوست خود من بیمارستان امام خمینی انجام داد کلا ۵ تومن شد پانکچر و فریز و انتقال و داروهاش

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
نه بیمارستان آبان قیمتا متفاوته گفتم به اون دوستمون که اگه مرکز خصوصی بره قیمتا بالاس الان دوست خود ...

مرسی عزیزم بیمارستان آبان از خدمات راضی بودی؟ آخه یه خانمی اینجا میکفت قدیمیه مثل بیمارستان دولتی میمونه 

مرسی عزیزم بیمارستان آبان از خدمات راضی بودی؟ آخه یه خانمی اینجا میکفت قدیمیه مثل بیمارستان دولتی می ...

قدیمی هست ولی اصلا قابل قیاس با بعضی خصوصیام نیست چه برسه به دولتی

من چون استانه دردم پایینه کلا خیلی اذیت میکنم بیچاره پرستاره پدرش دراومد با من از لحاظ خونریزی دستشویی بردن چون همراه نمیزارن کل کارامو خودشون میکردن منکه راضی بودم حتی شوهرمم راضی بود ازشون 

البته من دوستی داشتم که از اون بیمارستان فراریه انقد اذیت شد ولی نمیدونم شانسش بوده یا شانس من هربار خوب بوده

سلام تیارا جون خوبی ممنوووون عزیزم  شما چکار میکنی شیر داری خودت ؟

سلام عزیزم،  شیر خودم کمه دکتر گفت اگه بچه با شیر خودم سیر نشد بهش شیرخشک هم بدم و بهم قرص شیرافزا هم داد که یکم وضع شیرم بهتر شدش،،  شما شیرتون خوبه؟؟