2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
باشه عزیز دلم حتما بهت میگم مثه اینکه به این روش میگن هچینگ که جنین بهتر لانه گزینی کنه اره مید ...

عزیزم هچینگ برش با لیرز رو پوست جنینه. من پرسیدم گفتن هیچ مشکلی هچینگ نداره چون جنین قبل لانه گزینی از پوست خارج میشه. ولی برای مشکل شما یک سلول رو برمیدارن برای آزمایشات چون خیل ریزه جنین راحت بازسازی می کنه. انشالله خیر باشه عزیزم وقتی مجبور باشی روش خیلی خوبیه. یه خانمی با من بود که ۸ انتقال  منفی داشت تازه دستور دادن pgd  بشه گفتن احتمالا مشکل کروموزمی دارن سقط میشن. 

خدایا شکرت
به منم گفتن واژینال باید استفاده کنی اما من واژینال خیلی اذیت میشدم واسه همین رکتال میداشتم .به دکتر ...

سلام عزیزم شما از اول فقط شیاف داشتید ؟

روزی چند تا و اینکه ایرانی هست شیافتون؟

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم شما از اول فقط شیاف داشتید ؟ روزی چند تا و اینکه ایرانی هست شیافتون؟

عزیزم مگه شیاف خارجی الان پیدا میشه جایی؟

منم الان روزی دو شیافم دو دوفاستون. که انشالله از دو هفته دیگه میشه فقط یه شیاف. با یه آمپول خاص هر ۱۲ روز یه بار. 

سلام دوستان خوبم.من دیروز وارد سیکل انتقال شدم سیکل رو طبیعی برام در نظر گرفتن از طرفی من ۱۵ و ۲۰ و۲۴ و ۲۷ دی امتحانات پایان ترم دانشگاهمه.فعلا گفت روزی سه تا استرادیول بخور ۱۶ بیا سونو از طرفی میترسم واسه امتحانام که بعد انتقال چجوری بخونم

لطفا واسم دعا کنید همه چی به خوبی پیش بره و امتحانامم بتونم خوب بدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای وای چه بد مسخره ها اصلا گرفتم خوب دوباره بده والا ده تا میخوام اینا اصلا وجدان ندارن . داروخانه ن ...

عزیزم داروهای خاص محدودیت داره 

بهتره دکتر داروهایی رو که میدونه سخت گیر میاد تو یه نسخه ننویسه 

برای من حتی سینال و hmgرو دوتا نسخه کرد یعنی برای ۳ روز رو یه نسخه نوشت برای دوروز بعدش رو جدا 

گفت بیمه این تعداد رو یه جا قبول نمیکنه یا بعد انتقال آنوکساپارین و پروژسترون رو جدا داد گفت اگر داروخونه ای انوکسا رو نداشت به مشکل نخوری که همون هم شد 

متاسفانه بیمه هزارو یک قانون داره که چیزی پرداخت نکنه

سلام دوستان خوبم.من دیروز وارد سیکل انتقال شدم سیکل رو طبیعی برام در نظر گرفتن از طرفی من ۱۵ و ۲۰ و۲ ...

ایشالله که انتقال عالی پیش بره. 

عزیزم بعد انتقال خیلی راحت هم میتونی بخونی هم امتحان بدی. اصلا استرس نگیر. منم چند روز بعد انتقال یه امتحان مهم داشتم که حدود چهار ساعت فقط نشسته بودم. تا روز امتحان انقد فکرم درگیر امتحان بود نفهمیدم چطور گذشت.

سلام عزیزم شما از اول فقط شیاف داشتید ؟ روزی چند تا و اینکه ایرانی هست شیافتون؟

سلام عزیزم. من اولش آمپول بود جای امپولام عفونت کرد دیگه امپول رو قطع کردن گفتن روزی یه شیاف بذار . شیافم هم ایرانی بود فرتیژست. اینجا اصلا خارجی گیر نمیاد. روز ۸ و ۹ لک دیدم باز شیافم شد دو تا. هفته ۶ باز لک دیدم شد سه تا دیگه هفته ی ۱۳ که رفتم ان تی هم شیاف رو گفت از این به بعد روزی یکی بذار . تا الان خدا رو شکر با روزی یکی لک ندیدم . ان شاالله بقیش هم بسلامتی میگذره

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام دوستان خوبم.من دیروز وارد سیکل انتقال شدم سیکل رو طبیعی برام در نظر گرفتن از طرفی من ۱۵ و ۲۰ و۲ ...

بسلامتی ان شاالله خیلی زود با خبر مامان شدنتون میای تاپیک. ولی فکر نکنم سیکلتون طبیعی باشه. تو سیکل طبیعی استرادیول نداریم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ان شاالله که منفیه و انتقال میدی گل پسراتو و ۹ ماه میچسبن به دلت انتقال های قبلی هم همون ۲۰ سیکل بو ...

انشاالله عزیزم

دوسری قبل روز۱۶ و۱۸بوده

البته فکرنکنم کاری به اینا داشته باشه

انشاالله عزیزم دوسری قبل روز۱۶ و۱۸بوده البته فکرنکنم کاری به اینا داشته باشه

ممنون عزیزم ان شاالله که موفق باشی مامان خانوم😊😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام ماهک جون خوبی پسرمون با تکوناش مامانشو خوشحال میکنه ؟  بله حسابی سرم شلوغه الان شد یک ماه ...

ای جونممم ماشالله

اره حسابی همش قلمبه می کنه خودشو فشار میاره 😊😊

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
منم ایشالا مثبت بشه دیگه رکتال استفاده میکنم فعلا که ۲۰ تا آمپول هم نوشتن تازه گفت اگر مثبت بشی تا ...

اره منم هدوشو  داشتم آمپول و ۸ هفته گفت نزن شیافم بعد سونو ان تی دید خوبه گفت نزار ایشالا مثبت میشی عزیزم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود