2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام بچه ها من دیروز رفتم بلاخره مام ویزیت شدم با دکتر علیرضایی  واقعا خوشم اومد و راضی بودم&n ...

انشالله که براتون خیر باشه عزیزم و اینبار نتیجه بگیری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم تو رو خدا استرس نگیر خیلی ها هم  اونجا مامان شدن خدا باید بخواد ببخشید اگه حرفام بهت استر ...

نه بابا عزیزم شنبه که رفتم رویان اون خانمرو دیدم واقعا خیلی تو فکر رفتم نگران شدم.یه خانم دیگه هم بود سنش بالا بود بنده خدارو پنج بار پانکچر کرده بودن.خودش میگفت دیگه توان پانکچر ندارم یدونه بیشتر تخمک‌ندارم اونم پوچه.واقعا ناراحت کنندس.خدا بهمون رحم کنه.ای خدااا انشالله که کسانی که تو این راه قدم گذاشتن به ارزوی دلشون برسن پدرو مادر بشن.تورو خدا برام دعا کن.انشالله خودتم بزودی زود مامان بشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما میشه کمکم کنین😭😭

من هر روز ۴ تا استرادیول میخورم یکی صبح ساعت ۷ یکی ظهر ساعت ۱ یکی عصر ساعت ۶ یکیم موقع خواب حدود ساعت ۱۲ امروز یادم رفته نوبت عصرمو بخورم مشکلی پیش میاد؟ الان دوتا باهم بخورم ضرر نداشته باشه؟؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
انشالله که براتون خیر باشه عزیزم و اینبار نتیجه بگیری

فدات بشم عزیزم همچنین شما بخدا وقتی گفتی 17بار خیلی ناراحت شدم خدا به دلت صبر بده انشاءالله به زودی خبر مادر شدنت بشنویم 

نه بابا عزیزم شنبه که رفتم رویان اون خانمرو دیدم واقعا خیلی تو فکر رفتم نگران شدم.یه خانم دیگه هم بو ...

انشاءالله چشم عزیزم حتما دعا میکنم انشاءالله به زودی شما مادر میشی میای اینجا میگی ما رو خوشحال میکنی 

مام واقعا عالی بود دکتر روش عوض کرد گفت تو اندومتریوز داری باید فریز انتقال بدی و دو دوره دعا بزنی ق ...

عزیزم دکتر براتون چه آمپولی تجویز کردن؟روز چند سیکلتون ویزیت شدید؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
تکرر ادرار خیلی شدیدم دارم یا خدا چراهیچکی جواب نمیده

عزیزن طبیعیه و اون تکرر هم احتمالا ماله سوند جنین ۴یا ۵ روز از ۴یا ۵ انتقال می تونه لانه گزینی کنه ایشالا ملله شمام لک لانه گزینیه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
انشاءالله چشم عزیزم حتما دعا میکنم انشاءالله به زودی شما مادر میشی میای اینجا میگی ما رو خوشحال میکن ...

قربونت برم‌ عزیزم پناه بر خدا.همچنین شما و همچنین تمام منتظرا دامنشون سبز بشه انشاالله.مرسی که جوابمو دادی🌹🌹

نه بابا گلم چرا ناراحت هر سوالی داری بپرس 😘😘

سلام مهگل جان.ببخشید من چند تا سوال داشتم،منم رویان میرم ،از ۱۱ تخمک دو جنین شد،گفتن تخمک هات خرابه،میخوام بیام مام،چون رویان خیلی میکشونه مرکز،ماهم راهمون دوره،اگر بیام مام،بنظرت چند جلسه میشه؟میخوام فورا برم تو سیکل.

بعد هزینه ها چطوره ؟

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
 ن عزیزم ولی احتمال داره دوتاش باهم حالت تهوع شدید بده بهت ی نیم ساعت تا ی ربع بهش فاصله بده&nb ...

یعنی میتونم دوتا رو الان به فاصله ی نیم ساعت بخورم؟

واقعا اگر اينجوري كه شما ميگي باشه خيلي خوبه كه.  آره ممنون ميشم رفتي صحبت كردي به من هم اطلاع ...

باشه عزیز دلم حتما بهت میگم

مثه اینکه به این روش میگن هچینگ که جنین بهتر لانه گزینی کنه

اره میدونم دکتر نصر ویزیت نمیکنه تو دایرکتشم ازش پرسیدم

میخوام ویزیتم رو دکتر علیرضایی با دکتر لاهوتی انجام بده ولی انتقالم رو دکتر نصر انجام بده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اره برای من ک تاحالا مشکلی ب جز حالت تهوع وجود نداشته حتی اگ حالت تهوع نداشته باشیم دوتاشو میتونی بن ...

ممنون که جواب دادی گلم خدا خیرت بده باشه یکم با فاصله میخورم