2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
فدات بشم عزیزم اره اگه ندونی نا مردا هیچی بهت نمیگن من خودم از قبل میدونستم روالشو 

ببین فککنم خود داروخانه ها تایید میکنن چون من رفتم از داروخونه بیمارستان گرفتم گفت بشین تا تایید بشه بعد دکترم مثلا یه سینال توی یه برگ نوشت یه hmg توی برگ دیگه گفت دوتاشو یه روز نمیدن و این چیزا (حالا دقیق یادم نیست کدوم داروهارو)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها کسی مثل من بوده ایا  من موقع انتقالم خیلی شدید نیاز ب دستشویی داشتم ب خاطر همین بهم سون ...

عزیزم شاید عفونت ادراری داشتی و هنوزم داری 

بجز تکرر ادرار سوزش هم داری موقع ادرار؟ یا اینکه حس ادرار داشته باشی بعد ببینی کم بوده ادرارت 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ی باربعدسوندتومرکز رفتم دستشویی ولی با حالت کاملا عادی ولی ازشبش ک رسیدم خونمو ادرارای سخت و سوزش دا ...

لک های صورتی که طبیعیه بخاطر انتقال جنینته 

اما این سوزش موقع ادرار ممکنه عفونت ادراری باشه 

میتونی کشت ادرار بدی مطمئن بشی عفونته یا نه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم دکتر براتون چه آمپولی تجویز کردن؟روز چند سیکلتون ویزیت شدید؟

25سیکل مام به همه اچ ام جی و سینال میده ولی من چون از قبل پرگوریس تهیه کرده بودم دکتر گفت سینال نگیر دیگه 

بچه ها کسایی ک مثبت شده انتقالشون تیرکشیدن رحمم ازعلایمشون بوده

عزیزم اصلا دنبال علائم نباش ایشابا که مثبتی اما خود من انتقال اولم سری پیش هر نوع علائمی که تووو دنیا وجود داره رو من داشتم ولی مطمئن بودم از امپول و داروووه بعدشم منفی شدم براهمین دنبال هیچی نباش ریلکس کن ایشالا چندروز دیگه یه بتای عالی داری❤️

من از زمانی که استرادیولم شد۴تا دکترم گفت۲تاصبح ۲تاشب که من۸صبح و۸شب میخورمشون

منم دو تا رو با فاصله ی یک ساعت خوردم دیگه توکل به خدا

اخه میدونی عزیزم دکتر بهم گفت بین هر کدوم ۶ ساعت زمان بده اصلا هم با هم نخور روی بوروشورشم نوشته اگه تنظیم بهم بریزه ممکنه باعث لک بینی بشه گفتم از شماهام بپرسم.روز اولی هم که خوردم فشارم خیلی رفت بالا برا همین میترسیدم دوتا رو باهم بخورم یه وقت دوباره فشارم نره بالا.. مرسی از جوابت گلم شما جمعه میخوای انتقال بدی؟ روز چندم سیکلت میشه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
لیاناجان‌‌چطوری‌گلم..قدم‌گل‌دختریت‌مبارک‌باشه خوبی..دخترگلت‌خوبه؟

سلام صاحل جووون فدات ممنووون خداروشکر ما خوبیم 

انشاالله زود زود خبر مامان شدنت رو بشنویم. 💗

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷