2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست
من ایمیل ندارم عزیزم مگه شما مریضش نیستی؟

نه فدات شم...پیدا کردم ایمیلشو ...ممنونم...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم اصلا نگران نباش. من تو آخرین سونوم بهم گفته بود تخمکهات کمه، اگه شانس بیاری ۴ تا جنین بده بهت. ...

دارچین جون مثبت شدی شما؟ چقدر عالی خداروشکر عزیزم❤❤❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره بابا رو خودت اسم نزار و بهونه دست بقیه نده . آزمایش ذخیره تخمک هم باید تو مرکز ناباروری باشه که ...

اره خودم که تمام ازمایشاتمو تو مراکز ناباروری دادم

به نطرت از پاسال تا حالا چقدر کم میشه ذخیره

من ۱.۲ بودم

البته قبل ivf

سلام دوستای گلم  امیدوارم حال همگی خوب باشه😘 انشاالله من شنبه زایمان میکنم از همتون میخوام وا ...

سلام عزيزه دلم

خدا ميدونه که با ناراحتيت، اشک ريختم و از خوشحاليت هزاران بار خوشحال شدم، الانم خيلي خوشحالم، انشالله که بسلامتي دختر گل و نازت رو بغل بگيري و زايمان راحتي داشته باشي، زندگيت خيلي خيلي شادتر از قبل بشه، بهترينهارو برات آرزو ميکنم.

عزیزم الان حرف حسابش چیه یعنی میخواد بگه زنم نازا که طلاقت بده؟ اخه عزیزم چرا میخوای از یه همچین آدم ...

اره میخواد بدون مهریه مفتی طلاق بده

وکیلم میگه نهایت میفرستن پزشک قانونی

توام که نازای مطلق نیستی

ممنونم عزیزم شما هفته بعد انتقال رفتید سونو مام که قلب تشکیل نشده بود؟؟ 

خاهش میکنم عزیزم.یه هفته بعدازمایش واسه سونو ساک رفتم که ساک وکیسه زرده تشکیل شده بود.۳۰روزبعد انتقال واسه سونو قلب رفتم یعنی ۶هفته و۶روزم بود

من بهم نگفتن چون اصلا سونو رنگی نگرفتن ازم ولی خودم تحقیق کردم چون آندومتر رحمم نازکه و بسختی ب دار ...

عزیزم کدوم حرکت ورزشی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام دوستای گلم  امیدوارم حال همگی خوب باشه😘 انشاالله من شنبه زایمان میکنم از همتون میخوام وا ...

سلام انشاله که صحیح و سالم میاد بغلت دختر نازت...و اون حادثه از یادت میره با حضور شیرین فندوقت و اشک شادی میریزی برات خیلی خیلی خوشحالم انشاله روبراه شدی بیا از خودت خبر بده...در پناه حق باشی😍

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
اره میخواد بدون مهریه مفتی طلاق بده وکیلم میگه نهایت میفرستن پزشک قانونی توام که نازای مطلق نیستی

اخه چه کاری کرده همسرت الان با هم تو یه خونه هستید؟اصلا اندومترویوز دلیل بر نازایی نیست ...من یائسگی زودرس داشتم ذخیره تخمدانم هم که نگم برات خیلی خیلی کم ..به من میگن نازا که اونم راه داشت..که تخمک اهدایی گرفتم اما همسرم همراهی کرد..... اگه مشکل از اون بودچی مطمئنم شما همراهی میکردی ...

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

سلام لیانا جون 

عزیزدلم انشاءالله بسلامتی زایمان میکنی و گل دخترت رو صحیح وسالم بغل میگیری ب امیدخدا🙏❤

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره میخواد بدون مهریه مفتی طلاق بده وکیلم میگه نهایت میفرستن پزشک قانونی توام که نازای مطلق نیستی

دقیقا درست گفته وکیلت....با همچین ادمی و مردی زندگی نکنی بهتره ..با این کارش قشنگ شناختیش دیگه

هیچی فعلا نداده عزیزم فعلا آنوکساپارین و پروژسترون میزنم یادته گفتی بعد از انتقال اچ سی جی میده خب ...

عزیزم جایی دیدم نوشته بودی دکتر بهت هیدروکسی داده قرصه؟ اخه بمن نداده اینو معمولا برای چی میدن و چی شد که به شما اینو داد خودتون گفتین من نگران شدم میگم نکنه باز دکتر یادش...

در اندک من تویی فراوان یارب..
اخه چه کاری کرده همسرت الان با هم تو یه خونه هستید؟اصلا اندومترویوز دلیل بر نازایی نیست ...من یائسگی ...

نه تو یه خونه نیستیم

متاسفانه خانم ها دل رحمن

من به خاطر یه اندومتریوز میگه نازا

فقط میترسم تو پزشک قانونی نگن بهم

همکاریم نمیکرد بر بچه هیچ وقت

الان اینم بهانشه