2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سپتوم تو رحم هست با عکس رنگی یا هیستروسکوپی متوجه میشن . آزمایش مردها بهتره تو مرکز ناباروری باشه&nb ...

عکس رنگی انداختم مشکل نداشته

به نظرت هیستروسکوپی برم بهتره؟

اون اصلا همکاری نمیکنه

اون موقع نمونه اسپرمشو داد من بردم اونم زوری 

برم ازمایشگاه محل

مرکز نازایی اصلا ازمایش نداد

همکاری نمیکرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وکیل گرفتم ولی باز میترسم از کلک و حقه اش رفته همه ی بیمارستان هایی که بودم مدرک جمع کرده بر علیه م ...

به من هیییییچ ربطی نداره در جریان هم نیستم ولی با این شوهر میخوای بچه بیاری ؟ فردا پس فردا بهونه اش چیزه دیگه است . از ته دلم از خدا میخوام کمکت کنه 

عزیزم 😢چقدر سخت گذشت بهت ،آخه نگفتن علتش چیه ؟برای آرامش روح و بهبودی جسمت آیت الکرسی میخونم عزیزم ...

گفتن مبتلا به سندروم هلپ شدم از نوع پیشرفته و قبلشم که خونریزی کردم چیز دیگه ای نگفتن، ممنونم عزیزم محتاجم به دعاهاتون

02188692031 این شماره مطبشه آره سعادت آباده . ذخیره من ۳.۲ بود ولی بعد از عمل ۱.۶ شد . آخه همینجوری ...

اره همین شماره رو گرفتم حواب ندادن

من ۴سال پیش ازمایش دادم ذخیره ۵بود بعد پارسال ۱.۲ شده بود

نمیدونم رنج ازمایشگاه فرق داشت یا کلا یهو کم شد

اره ivf دکترا میگن حتی سالمم باشی ۳۵درصد احتمال بارداری تو هردوره اس نه صددرصد

پس به امثال ما نمیتونن بگن نازا و عقیم

درسته

اره همین شماره رو گرفتم حواب ندادن من ۴سال پیش ازمایش دادم ذخیره ۵بود بعد پارسال ۱.۲ شده بود نمیدو ...

آره بابا رو خودت اسم نزار و بهونه دست بقیه نده . آزمایش ذخیره تخمک هم باید تو مرکز ناباروری باشه که دقیق تره . همین جا خیلی از دوستان با داشتن بچه برای تغیین جنسیت یا بچه دوم با آی وی اف دچار مشکل شدن در صورتی که قبلا بچه آوردن . ای وی اف حتمی نیست کمک میکنه و شانس و بیشتر میکنه همین 

آره اتفاقا الان داشتم  به همین چیزها فکر میکردم ،آخه من ذخیره م کمه ،وگرنه بار اول با سینال و گ ...

به نظر من دوز داروهات بگو بیشتر کنه و اینکه از روز اول پری بزنی بهتره 

من خودم رویان رفتم بار اول داروهام از روز سوم شروع کرد فولی خوب رشد نکرد ولی شنیدم مام داروها رو از روز اول میده حالا دیگه توکل بخدا تا ببینیم قسمتمون چی هست 

وکیل گرفتم ولی باز میترسم از کلک و حقه اش رفته همه ی بیمارستان هایی که بودم مدرک جمع کرده بر علیه م ...

عزیزم الان حرف حسابش چیه یعنی میخواد بگه زنم نازا که طلاقت بده؟ اخه عزیزم چرا میخوای از یه همچین آدم نامردی بچه داشته باشی چرا جدا نمیشی؟ 

اگه آدم نازا باشه یعنی مهریه میتونن ندن؟ 

نظر وکیلت چیه؟ ؟  

دو هفته آخر بارداری به ۱۳ نیم تا ۱۳ رو هشت رسیده بود و قبلش نرمال بود، دکترم باید احتمال زایمان پرخط ...

منم فشارم از الان ۱۳ هست فقط اسپرین داده وکمی قندبالاست گلای وانس میخورم