2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم‌‌میشه‌منوراهنمایی‌کنی دکترمنوسیکل‌لانگ‌‌‌درنظرگرفته بهم‌ال‌دی‌وبسرلین‌داده ال‌دی‌روکی‌بخورم ...

سلام منم سیکلم لانگ بود دکتر یه من گفت از روز ۳ پری بخورم بعضیام میگن از روز  ۵ دکترت نگفته؟ اون آنپولم ۲۱ پری گفت ۱/۲ و بزن ولی حتما از دکترت بپرس

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بله زایمان کردم و چندین روز تو قسمت مراقب ویژه بستری بودم

وای چقدر بد،الان خوبی عزیزم ؟دختر گلت حالش خوبه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام بچه ها

خواهش میکنم جواب منو بدین خیلی مهمه و واجبه

میخوام بدونم کسی که اندومتریوز داره نازا محسوب میشه یا نه

من یه کیست ۳سانت اندومتریوز دارم

لوله هام بازن،چسبندگیم ندارم،ذخیرمم ۱.۲ بود پارسال

حالا به نظرتون منو بفرستن پزشک قانونی نازا میگن یا نه

یه بار چند سال پیش عمل کردم

والان باز چند ساله دراومده فقط ۳سانته 

سلام منم سیکلم لانگ بود دکتر یه من گفت از روز ۳ پری بخورم بعضیام میگن از روز  ۵ دکترت نگفته؟ او ...

از۵پریودی‌بایدبخورم‌که‌میشه‌امروز

صبح‌بخورم‌بهتره‌یاشب؟

قرص‌ال‌دی‌کلا‌‌تویه‌ورق‌چندتاهس‌؟

بسرلین‌گفته‌۷روزمونده‌‌ال‌دی‌تموم‌بشه‌شروع‌کنم

۵۰‌خط‌سرنگ‌انسولین‌هرروز‌بزنم

دوتاجعبه‌هس‌بسرلین

‌بایدازسرسوزن‌دیگ‌استفاده‌کنم‌

میشه‌درمورد‌‌آماده‌کردنش‌راهنماییم‌کنی

ممنونم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام عزیزم خوبی‌؟ 😍 😍 😍 😍 اول از همه خیلی خیلی بهت تبریک میگم و خدا  رو شکر که الان حالت خو ...

ممنونم عزیزم،،  من خیلی خیلی خودم و خانوادم ضربه خوردیم،  هنوزم عوارض داروها رو من هست،  چشمم حالت غیر عادی پیدا کرده که گفتن به مرور خوب میشه،   ببخشید حتی سرویس بهداشتی رفتن هم با کمک دیگرانه،  ۹ روز رو تخت بیمارستان بخیم آب نخورده و خیلی مسائل دیگه،،،  والا دکتر خودم که انقدر ناوارده فقط ترسیده و میگه من تا حالا همچنین بیماری نداشتم،،،  ولی من از زایشگاه منتقل شدم بیمارستان شریعتی بخش زایمان پرخطر اونجا تشخیص اینرسی بعد زایمان و سندروم پیشرفته هلپ دادن والا انقدر اونجا رزیدنت داره که من بلاخره نفهمیدم که چرا این بلا سرم اومده فقط میدونم دکترم باید دوره بارداری بیشتر دقت میکرد و زایمان زودتر انجام میداد،  فقط پرستارا میگفتن خیلی شانس آوردم و تمام تلاششونو کردن که نرم کما،،  و خداروشکر تو بیمارستان این اتفاق افتاده،،،  دیگه واقعا تمام بدنم از حرف زایمان میلرزه،،  فکر میکردم باردار شدنم داستانه دیگه نمیدونستم زایمانم هم......    درضمن نظرشون این بود که آسپرین دکترم خیلی زودتر باید قطع میکرد،،   امیدوارم دوستان دیگه خیلی دقت کنن و زایمان یه کار راحت ندونن

تیارا جون قدم دختر نازت مباااارک عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم  واقعا روزای سختی داشتی خداروشکر ا ...

ممنونم عزیزم،،  الان واقعا هم خودم و هم خانوادم خیلی داغون هستیم و هنوز تو شوک هستیم یکم بگذره میخوام چند تا دکتر برم ببینم کجایی کارم، فعلا دخترم بیشتر از یک هفته بی مادر بوده طفل معصوم با شیر خشک سر کرده،  همسرم انگار ده سال پیرتر شده، خنده از لبامون رفته یکم خانوادهامون دارن سعی میکنن آروم بشیم

آره، یادته؟     قربونت عزیزم. منتظرم شادی تک تکتونو ببینم    

دارچین‌جون‌مبارکت‌باشه‌عزیزم

انشالله‌۸ماه‌بعدصحیح‌وسالم‌بغلش‌کنی

دارچین‌جون‌میشه‌بگی‌داروهات‌چی‌بود؟

چه‌فرقی‌‌باانتقال‌قبلیت‌داشتی؟

سیکلت‌لانگ‌بود؟؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم قدم گل دخترت مبارک خداروشکر که هر دوتون صحیح و سالمین. گلم شما به جز فشار خون علائم دیگه ای هم ...

مم عزیزم،  مم فقط دو هفته آخر فشارم رو ۱۳ رفت و البته حدود دو کیلو وزن هم کم کردم دیگه علایمی نداشتم، ان اس تی هم انجام داده بودم که دکتر گفت جوابش خوبه ولی خب مثل اینکه آسپرین هم باید زودتر قطع میکرد دکتر

دارچین‌جون‌مبارکت‌باشه‌عزیزم انشالله‌۸ماه‌بعدصحیح‌وسالم‌بغلش‌کنی دارچین‌جون‌میشه‌بگی‌داروهات‌چی‌بو ...

قربونت ♥️

عزیزم اون بار پرسیدی اسم همشو نوشته بودم برات. تا جایی که یادمه اینا بود:

قبل انتقال ال دی، یه فولیک اسید خاص، ماکاویت، فرتیل سی ام، ویتامین ای، اسپرین، استرادیول، هیدروکسی کلروکین و سه شب اخرپروژسترون

انتقال قبلی فقط پروژسترون

بعد انتقال هم الان همه بالایی ها بجز ویتامین ای و امپول پروژسترون، به جاش انوکسا، دوفاستون، شیاف پروژسترون و دو تا امپول که اسمشو چک نکردم

بعد انتقال اول فقط شیاف پروژسترون

دکترهام فرق داشتن