2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید منم خیلی عفونت داشتم قبلا به توصیه یکی از دوستانم رفتم طب اسلامی و یک شیاف داد بهم به نام شیا ...

از کجا شیاف تهیه کردی یعنی با یه شیاف منم طب سنتی رفتم ولی عفونتم درمان نمیشه اصلا، بعد مشکل ناباروریتون چی بود؟

ببینم شوهرم میره یا نه  اینقدر میپیچوننت تو اداره ها حاضره همون جریمه رو بده پرسیدیم میگن ۲۰۰ ...

خوب خداروشکر که وضعیت شهرتون خوبه

ایشالا راحت میری و میای و دوباره صدای قلب دردونه ات رو هم میشنوی خیالت راحت میشه 😍

ممنون عزیزم.. نمیدونم والا اشکال نداره ریپلای کنی میام میخونم گلم چشم حتما ان شاالله به حق امام حسن ...

باشه عزیزم ریپلای میزنم واست. 

ممنون ازت انشالله خداهرچی بخوادواسمون. چه دعای قشنگی. 😍😍😍

کارشون خوبه؟ راضی هستین؟

أره من راضیم، خود دکترم خیلی خوب و مهربونه، دستیار افلاطونیان بوده، خوده اون کلی مریض براش میفرسته

ولی خیلی شلوغه دیگه، هر بار یکی دو ساعت معطلی رو داره...

ولی من دیدم شما میخوای تغیین جنسیت کنی، بیمارستان لاله اصلا تعیین جنسیت نمیکنه!

سلام 

خانم ها يه سوال دارم 

ويزيت اول براي پانكچر روز اول تا سوم پريود بود 

ويزيت اول براي سيكل انتقال كي هست؟

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام بچه ها، الهی قربون دل همتون برم... الهی همتون لحظه ای که متصدی آزمایشگاه میگه "مبارک باشه" رو ت ...

عزیزم چه لحظه قشنگی 😍😍😍

ایشالا به سلامتی ۹ ماهو طی کنی و بغلش (ون) کنی❤️

سلام‌عزیزم خوبی؟ چند هفته زایمان کردی؟ پسرت چند کیلو بود؟

سلام عزیزم، شما خوبی،نی نی حسابی لگد میزنه؟ 😍، منم 39 هفته 4 روز زایمان کردم و وزن فسقلی هم 2800 بود، یه کم ریزه میزه به دنیا اومد، ولی خدارو شکر مشکل زردی و چیزای دیگه نداشت، تا الان شکر خدا خوبه،ان شاالله از این به بعدشم خوب باشه🙏