2777
2789
عنوان

ب مادرشوهرم گفتم‌میخاری😔بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 6627 بازدید | 264 پست
اونشب بقران جلو خانوادش گفتم شما هی زنگ زدین وگرنه ما میگفتیم دکترمون دیر شد و بعدشم تو ترافیک موندی ...

کاملا متوجه‌ام چی میگی ولی باید میرفتی اینجور مراسما فرق داره. برای جلوگیری از دخالتاشون یواش یواش پیش برو عجله نکن روشتو عوض کن متاسفانه شجاعی اماااااا بی‌سیاستی. دعوا هم شد باید میگفتی برید خونتون مگه دعوا میشه ما میاییم دم درتون؟ و شوهرتم  اشتباه کرد که تنها رفت 

۲۷ تک‌پسر هم نیستداداش کوچیکش عقلش بیشتر از این میرسه😐هرچیم بهش میگیم انکار ن انگارمقصر همشونم خانو ...

با زبون خوش شوهرتو بکش سمت خودت و کنترل زندگیو دستت بگیر وگرنه پس فردا پولشو میبره میده مادرش میگه تو برام خرجش کن. دیدم که میگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاملا متوجه‌ام چی میگی ولی باید میرفتی اینجور مراسما فرق داره. برای جلوگیری از دخالتاشون یواش یواش پ ...

بخدااا گفتم اومدن برقامونو روشن کردن شوهرمو صدا کردم گفتم خاموش کن میخوام بخوابم

بعد مامانش گفت خب دعواتون سر چیه هنوز اول زندگیتونه اخرش چیه

گفتم اخرشم معلومه،مگ شما دعوا نمیکنید؟

بخدا هفته ای ی بار از بالا صدای دعوا میاد

هرربچقدرم گفتم برین گفت ن بشینین حرف بزنیم

تهشم‌گفتم تو دعوا ک حلوا خیرات نمیکنن دوتا شما بگی دوتام من میگم

بخدا ب قدری از دستشون کفری بودم میخواستم زنگ‌بزنم بابام پدرشوهرم گوشیمو نمیداد

من خیلی زود رنج و بی سیاستم همه چیمو عجولانه تصمیم میگیرم

با زبون خوش شوهرتو بکش سمت خودت و کنترل زندگیو دستت بگیر وگرنه پس فردا پولشو میبره میده مادرش میگه ت ...

فکرکن کل دوران عقد هیچی نخریدم چون شوهرم زمین خرید پدرش اومد ب عنوان کمک گفت بهت پول میدم یجا دیگ بگیر بهترشو

بعدشم رفت زد ب اسم خودش!

دیکم نمیزنه ب اسم شوهرم میگ نمیخوام با خودم ببرم تو قبر

اتفاقا دیشبم میگفت هرچی دارم برای شما بچه هاست من میخوام چیکار کنم

ولی دلش نمیاد بزنه ب اسم شوهرم زمینی ک خودمون ۹۰درصد پولشو دادیم

بخدااا گفتم اومدن برقامونو روشن کردن شوهرمو صدا کردم گفتم خاموش کن میخوام بخوابمبعد مامانش گفت خب دع ...

صبور باش. زود واکنش نده به جاش فکرکن یه جواب دندون‌شکن بده. اصلا نباید درو باز میکردی بیان تو اگر هم کلید خونتون دارن و خودشون درو باز کردن اومدن کلید بگیرید ازشون خیلی محترمانه. هر بحثی میشه زود خانوادتو قاطی نکن نزار روتون تو روی هم باز بشه. 

صبور باش. زود واکنش نده به جاش فکرکن یه جواب دندون‌شکن بده. اصلا نباید درو باز میکردی بیان تو اگر هم ...

شوهر خرم رفت درو باز کرد حالا وقتایی ک خوبیم ب زور درو باز میکنه براشون

گفتم فکرنکنن بی کس و کارم🥲

فکرکن کل دوران عقد هیچی نخریدم چون شوهرم زمین خرید پدرش اومد ب عنوان کمک گفت بهت پول میدم یجا دیگ بگ ...

خب به شوهرت بگو بره به پدرش بگه حق خودشو بزنه به اسمش البته بگو سوتی نده که تو یادش دادی یا خیلی محترما بعداااا به پدرشوهرت بگو تو عقد چیزی نخریدیم پس‌انداز کردیم زمین بخریم حق خودمون رو بزن به اسم شوهرم. پس فردا زمینتون میوفته دست خواهروبرادرشوهر

شوهر خرم رفت درو باز کرد حالا وقتایی ک خوبیم ب زور درو باز میکنه براشونگفتم فکرنکنن بی کس و کارم🥲

همین که تهدید کردی زنگ میزنی به پدرت خوب بود براشون ولی همیشه از این تهدید استفاده نکن عادی میشه براون حالا انشالله دیگه بحثی پیش نیاد کار به اینجا برسه. 

مردا هم‌موندن بین زنشون و مادرشون 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
اینم‌بگم باراولشون نیست ک اصرار میکنن جایی بریماصلا هیچ اختیاری نداریم ک برای خودمون تصمیم بگیریم،بر ...

بهترین کارو کردی بهترین جوابو دادی 

دیگه قرار نیس چون مادرشوهرته و ی جا زندگی میکنین اختیارت دست اوناباشه

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون