2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
همسر منم پیش ایشون میخواد بره. البته فردا میخواد بره آزمایش تاببینیم تشخیص دکتر چیه

دکتر خوبیه ، ایشالا که خیره براتون

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه گلم منظورم این نیست روز 6 بری، منظورم اینه اگر زودتر پری اومد زودتر بری  آره گلم روز 6 دیر ...

حس میکنم دکتر فکر کرده داخل سیکل انتقال هستم 😭

آخه تحریک تخمدان چه ربطی به ریزش رحم داره 

آخه تا چه اندازه بی توجهی عزیزم 😢

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خدا کنه مثبت بشم 😍۲۵سالمه

ایشالا میشی عزیزم😍😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه گلم به این واضحی نیست، حتی ممکنه از الان باشه، منم نداشتم فقط خارش و کهیر و قرمزی و گر گرفتگی بود ...

حتما عزیزم. آنزیمای کبدی و بیلی روبین کافیه دیگه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
  استانداری، فرمانداری و علوم پزشکی اصفهان رفتم، حرفشون اینه فقط مرکزتون باید براتون اقد ...

ما امروز برای  مرکز استان نامه گرفتیم ارجاع دادن بهداشت که اونجا نامه تردد دادن

خدایا شکرت

@زینبی_بابا    

سلام خانمی

عزیزم من امروز سونوی داپلر دادم

ودکتر کلانتری وقتی دید گفت خونرسانی به رحمم ضعیف هست

و گفت دوانتقال قبلیم هم که منفی شده صددرصد به خاطر همین بوده

به نظرت چیکار کنم که خونرسانی به رحمم خوب بشه

خودش فقط قرص پنتوکسی فیلین شبی یکی

ویتامین ای و د۳

وفولیک ۵گفت بخورم

راستی بیست وسوم سیکلم هم نوبت خراش رحم دارم اشکالی نداره انجام بدم؟؟؟؟

نه دیگه قرار نشد با استرس کارو خراب کنی 😉😉😉 عزیزم جنین 24 ساله از فریز در اومده، دیگه 4 سال که چ ...

فدات بشم مهربونم

خدا کنه دربیان

مرسی که هستی عزیزم

واقعا ممنون😘😘😘

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
خانما کسی هست که دکتر تشخیص داده باشه خونرسانی به رحمش کم هست؟؟؟؟

من بهم نگفتن چون اصلا سونو رنگی نگرفتن ازم

ولی خودم تحقیق کردم چون آندومتر رحمم نازکه و بسختی ب دارو جواب میده علتش همینه

ک با بادکش و چند حرکت ورزشی ودر آخرprpدرمان میشه

البته هیچ چیزی قطعی نیست

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

سلام خوبی عزیزم؟

منو یادته اومدم گفتم مثبت شدم؟😔

بتام شد ۲۳ بعد ۵۰ و هر بار از متصدی ازمایشگاه میپرسیدم مطمعنی مثبتم میگف چنبار بگم اره مثبتی بد یهو شد ۲..

میگم کاش بهم میگف رشدش خیلی کمه شاید از بین بره.اخه روحرفش امید داشتم چون رفته بودم ازمایشگاه مرکزمون گفتم حتما اینا میدونن ک رشدش خوبه و حتما رنجشون همینقدره...خلاصه خیلی داغون شدم .من انتظار نداشتم بار اول مثبت بشم ولی اینک خدا چن روز دلمو شاد کرد بد یهو منفی شد بیشتر شکستم😢نیومدم تاپیک ک کسی راجبش ازم نپرسه ولی الا دیگ بهترم اومدم پیشتون ک اماده بشم برا انتقال بعدی

@مامان_ماهک10      

@زینبی_بابا‍ 

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...